Kablonet Fiber altyapısını türk telekom kullanabilir mi?

hef53

80+
Reaksiyon skoru
15
Dostlar bir sorum olacaktı üç haftadır mahalleyi kazıyorlar kablonet fiber altyapı döşedi binaya da kutu koydular benim de türk telekom da taahütüm var çıkamıyorum türk telekom bu altyapıdan bana fiber internet veremez mi?

verir de anlaşmaya bağlı. ben evde vodafone kullanıyorum.ama altyapı superonline modemi falan da superonline modemi

Dostlar bir sorum olacaktı üç haftadır mahalleyi kazıyorlar kablonet fiber altyapı döşedi binaya da kutu koydular benim de türk telekom da taahütüm var çıkamıyorum türk telekom bu altyapıdan bana fiber internet veremez mi?
Fiber'e geçince tekrar taahüt uzatabilirler bence taahütü bekle kablonete geç

Fiber'e geçince tekrar taahüt uzatabilirler bence taahütü bekle kablonete geç
Aga yeni taahüt imzaladık yılbaşından sonra zam gelecekmiş o yüzden bilerek mi yaptılar bilmiyorum kablonete geçmeyelim diye ama eğer bu fiber altyapıyı ben kullanabilirsem sorun olmaz

Aga yeni taahüt imzaladık yılbaşından sonra zam gelecekmiş o yüzden bilerek mi yaptılar bilmiyorum kablonete geçmeyelim diye ama eğer bu fiber altyapıyı ben kullanabilirsem sorun olmaz
Türk telekomun fiber sorgulama sitesinden sorgula altyapını hibernet veya fibernet varsa gelmiştir

Kendilerine sormanız lazım. Veremez diye biliyorum.

Türk telekomun fiber sorgulama sitesinden sorgula altyapını hibernet veya fibernet varsa gelmiştir
Orada çıkmıyor ama daha internet işlemiyor galiba kablonetin sitesinde de gözükmüyor altyapı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,620
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri