Fiber'e geçince tekrar taahüt uzatabilirler bence taahütü bekle kablonete geçDostlar bir sorum olacaktı üç haftadır mahalleyi kazıyorlar kablonet fiber altyapı döşedi binaya da kutu koydular benim de türk telekom da taahütüm var çıkamıyorum türk telekom bu altyapıdan bana fiber internet veremez mi?
Aga yeni taahüt imzaladık yılbaşından sonra zam gelecekmiş o yüzden bilerek mi yaptılar bilmiyorum kablonete geçmeyelim diye ama eğer bu fiber altyapıyı ben kullanabilirsem sorun olmazFiber'e geçince tekrar taahüt uzatabilirler bence taahütü bekle kablonete geç
Türk telekomun fiber sorgulama sitesinden sorgula altyapını hibernet veya fibernet varsa gelmiştirAga yeni taahüt imzaladık yılbaşından sonra zam gelecekmiş o yüzden bilerek mi yaptılar bilmiyorum kablonete geçmeyelim diye ama eğer bu fiber altyapıyı ben kullanabilirsem sorun olmaz
Kendilerine sormanız lazım. Veremez diye biliyorum.Dostlar bir sorum olacaktı üç haftadır mahalleyi kazıyorlar kablonet fiber altyapı döşedi binaya da kutu koydular benim de türk telekom da taahütüm var çıkamıyorum türk telekom bu altyapıdan bana fiber internet veremez mi?