Kablonet Fiber İnternet Nasıldır?

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Arkadaşlar merhaba. 5 aydır Türk Telekom'un taşınmış olduğum yeni eve (müstakil/yeni yapıldı) internet altyapısı çekmesi için bekliyoruz hala o konuda bir gelişme yok.

Kablonet altyapısı sorgulamasında adres bilgilerini giriyorum ama sadece yan bina numarasını seçebiliyorum kendi adresimi seçemiyorum. Bulunduğum il, ilçe, mahalle ve sokakta Kablonet altyapısı bulunuyor sanırım.

Kablonet başvurusu yapsam altyapıyı ne zaman çekerler?
Kablonet güvenilir ve hizmetleri iyi midir?
100mbps olan fiber tarife olarak başvuru yapmayı düşünüyorum. Evde iki kardeşiz ve ikimizin de ayrı bilgisayarları var, 100mbps yeterli olur mu?

Yardımcı olur musunuz?

100mbps olan var 1.5 yıldır kullanıyorum 97 98 alıyorum sorun yok

şuanda superonline fiber kullanıyorum, bundan önce kablonet fiber kullandım. Bir fark yok.

Adana'da yaşıyorum burada sert hava olayları olmadığından belki böyle bir durum yaşamadım

Başka bir sağlayıcının fiberi varsa onu öneririm. Kablonet de baya iyi ama ftth yi fttb ye tercih ederim.

100mbps aynı paketi kullanıyorum sanırım ismi yüz güldüren ama yanlış olmasın. Testlerde 95-99 alıyorum. Oyunları 12 mb/s ile indiriyor tavsiye ederim. Ping sorunu yaşamıyorum.

İnternet altyapıları biraz farklı diye biliyorum ama hızları doğru veriyorlar destekleri iyi. Modemlerinden şikayetçi olan çok insan var.

Geri