Neler Yeni

KABLONET İnfinity 401 Modemden memnun değilim yeni modem önerisi.

Wangreih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taner Bulut
Attığım modeli kısa süre kullandım. Kullandığım süre içinde memmundum.
Peki kablosuz baglantida oyunlarda ping bakiminda herhangi bir sorun yasadin mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim son kullanılan modemler çok kaliteli çok iyi çekim gücü var benim evim teraslar hariç 185 metre kare ve neredeyse çok duvar olmasına rağmen ve kalın olmalarına rağmen iyi sonuç elde ediyordu evin ortasına aldırtmıştım modemi ve yetti yani modem router alma devri bitti atrık mantıklı değil zaten.
Ilk sorum su olacak, değiştirmek için online hizmetlerden yazarak şikayet mi olusturayim yoksa arayarak mi problemi bildireyim
Ikincisi, bu modemin kablolara uyumlu olmasi veya olmamasi gibi bir durum sözkonusu olamaz değil mi?

Yani demek istedigim karsi taraf bu modemi kuramaz gibisinden cumleler kuramaz

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
Peki kablosuz baglantida oyunlarda ping bakiminda herhangi bir sorun yasadin mi?

Ilk sorum su olacak, değiştirmek için online hizmetlerden yazarak şikayet mi olusturayim yoksa arayarak mi problemi bildireyim
Ikincisi, bu modemin kablolara uyumlu olmasi veya olmamasi gibi bir durum sözkonusu olamaz değil mi?

Yani demek istedigim karsi taraf bu modemi kuramaz gibisinden cumleler kuramaz
Hayır müşteri hizmetlerini ara de ki şuan ki modemim arızalı yetersiz performans veriyor ben daha yeni son teknoloji modeminizi kiralamak istiyorum de yönlendirirler.

Wangreih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Taner Bulut
Hayır müşteri hizmetlerini ara de ki şuan ki modemim arızalı yetersiz performans veriyor ben daha yeni son teknoloji modeminizi kiralamak istiyorum de yönlendirirler.
Zaten suanki modemi kiraliyorum bu modem de ayni kiralama bedeline sahip degil mi?

Farex

80+ Silver
Zaten suanki modemi kiraliyorum bu modem de ayni kiralama bedeline sahip degil mi?
Evet şuan ki modemin modeli nedir? Fakat eğer modemde arıza yoksa veya performans düşüklüğü yoksa değiştirmeyebilirler bazen de müşteri memnuniyeti adına değiştiriyorlar.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ulaş dursun
Bende de aynı sorun var. kabloneti aradım modem değişikliği için yine infinity 401 getirdiler. başka modemlerin stoğu mu ne yokmuş öyle dediler bende turknete geçtim bakalım o nasıl olucak görücez.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Bu değil de bunun bir düşüğü ile bir ara çalışmıştım, kötü idi ama bir duvar arkasına çekim gücü yeterliydi. Wifi ayarlarını kontrol et, yüksek güç ayarı vardı bunlarda...

Alıntıyı görüntüle
Buradaki band genişliği ile oyna, önce 80 yap, ya en düşüğü ya da en yükseğini seçince daha güçlü sinyal oluyıordu. Öyle hatırlıyorum. 2,4 için de yap aynısından...
buraya nerden girerim aynı modem var nasıl gireceğim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Tekin Ayber
Menüde wifi ayarları olmalı, ordan bulabilirsin. modemin kullanıcı adı ve şifresi ile gireceksin.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Maalesef modem konusunda pek yardımcı olamıyorlar. Özellikle bende belirtmiştim ama 401 geldi ellerinde diğer modem bulunmuyormuş.
Ben dağıtıcı alarak işi çözdüm tek sorun dağıtıcıyı taktığım priz biraz uzak olduğu için ara sıra kopmalar oluyor onun dışında gayet iyi ama şu da var ki bendeki dağıtıcıyla oyun oynanmaz sıkıntı yapıyor.

Bende bu var belki daha kaliteli bir şey alırsan kopma sorunu yaşamazsın.

Top Bottom