benim altyapım normal vdsl kablonet ile sorgulama yaptığım zmaan fiber bulunmaktadır yazıyo 100mps almayı düşünüyorum almalıyım bide herhalde 7-12 arası internet hızı düşüryormuş ben hızlı ve net paketini alcam aynı sorunu yaşarmıyım
5 yıldır kablonet 100 mps hız kullanıyorum tek sıkıntısı bu firmanın 7ile 12 arası hızı 100 mpsden 24 mps herkezi düşürüyorlar ve upload verdikleri değer berbat 5 bile tam görmüyor. tek övebilceğim yeri kablonetin internet hiç bir şekilde kesilmiyor 4 senedir toplasan 2 kere kesilmiştir.benim altyapım normal vdsl kablonet ile sorgulama yaptığım zmaan fiber bulunmaktadır yazıyo 100mps almayı düşünüyorum almalıyım bide herhalde 7-12 arası internet hızı düşüryormuş ben hızlı ve net paketini alcam aynı sorunu yaşarmıyım
Ne kadar ödüyorsun şu an5 yıldır kablonet 100 mps hız kullanıyorum tek sıkıntısı bu firmanın 7ile 12 arası hızı 100 mpsden 24 mps herkezi düşürüyorlar ve upload verdikleri değer berbat 5 bile tam görmüyor. tek övebilceğim yeri kablonetin internet hiç bir şekilde kesilmiyor 4 senedir toplasan 2 kere kesilmiştir.
peki ben hızlı ve net paketini satın alsam aynısını yaşarmıyım5 yıldır kablonet 100 mps hız kullanıyorum tek sıkıntısı bu firmanın 7ile 12 arası hızı 100 mpsden 24 mps herkezi düşürüyorlar ve upload verdikleri değer berbat 5 bile tam görmüyor. tek övebilceğim yeri kablonetin internet hiç bir şekilde kesilmiyor 4 senedir toplasan 2 kere kesilmiştir.
Kesilse bile müşteri hizmetleri çok ama cok ilgili kullanıyorum , tavsiye ederim.5 yıldır kablonet 100 mps hız kullanıyorum tek sıkıntısı bu firmanın 7ile 12 arası hızı 100 mpsden 24 mps herkezi düşürüyorlar ve upload verdikleri değer berbat 5 bile tam görmüyor. tek övebilceğim yeri kablonetin internet hiç bir şekilde kesilmiyor 4 senedir toplasan 2 kere kesilmiştir.
Saat 19-24 arası 25 MBPS bizde 1 kere bile olmadı. Neye göre bilmiyorum ama bizde daha olmadı.5 yıldır kablonet 100 mps hız kullanıyorum tek sıkıntısı bu firmanın 7ile 12 arası hızı 100 mpsden 24 mps herkezi düşürüyorlar ve upload verdikleri değer berbat 5 bile tam görmüyor. tek övebilceğim yeri kablonetin internet hiç bir şekilde kesilmiyor 4 senedir toplasan 2 kere kesilmiştir.
100 tlNe kadar ödüyorsun şu an
müşteri hizmetleriye konusursan daha iyi olur.peki ben hızlı ve net paketini satın alsam aynısını yaşarmıyım
kaç para ödüyorsun sen netine ?Saat 19-24 arası 25 MBPS bizde 1 kere bile olmadı. Neye göre bilmiyorum ama bizde daha olmadı.
müşteri hizmetleri iyi ama sundukları şeyler iyi deyil neden hala kullanıyorsun diyenler içinde başka firma yok düzgün. tokide başka firma geçme sebebimde diğer firmalar 8 upload veriyor ve düşmeyen net hızı veriyorlar bakalım.Kesilse bile müşteri hizmetleri çok ama cok ilgili kullanıyorum , tavsiye ederim.
95 ya da 100 TL olması lazım. 2 yıl tahhaütlü 100 Güldüren paketi işte.100 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
müşteri hizmetleriye konusursan daha iyi olur.
kaç para ödüyorsun sen netine ?
müşteri hizmetleri iyi ama sundukları şeyler iyi deyil neden hala kullanıyorsun diyenler içinde başka firma yok düzgün. tokide başka firma geçme sebebimde diğer firmalar 8 upload veriyor ve düşmeyen net hızı veriyorlar bakalım.
akşam 7 gibi speed test atıp buraya ss atarmısınız aynı paketi kullanıyoruz ama herkezde 24 mps düşüyor normalde.95 ya da 100 TL olması lazım. 2 yıl tahhaütlü 100 Güldüren paketi işte.
akşam 7 gibi speed test atıp buraya ss atarmısınız aynı paketi kullanıyoruz ama herkezde 24 mps düşüyor normalde.
Enteresan gerçekten diğer arkadaşlarımda düşüyor konuyu açan arkadaşta dedi ama halla halla