Neler Yeni

Kablonet iyi midir?

kyoshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Gezen
Türknet'i VDSL olarak kullanıyorum, memnunum fakat binamıza kablonet'in fiber desteği geldi ve ona geçmek istiyorum. Pek bir bilgim olmadığı için kablonet kullananların deneyim yanıtlarını merak ediyorum. Kullananlar beni müşteri hizmetleri ve internet hakkında bilgilendirirse sevinirim.

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Pahalıdır ama müşteri hizmetleri Ankara'da çok iyi çalışıyor.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Diğer firmalara göre yüksek hızı daha uygun fiyata sunuyor. 1 yıl öncesine kadar kullanıyordum. Taşındığım adreste hizmet vermediğinden dolayı mecburi geçiş yaptım. Çok memnundum fakat akşam saatlerinde internet ciddi anlamda yavaşlıyordu.

kyoshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalıdır ama müşteri hizmetleri Ankara'da çok iyi çalışıyor.
Geçeceğim paket şuan türknet ile aynı fiyatta. O yüzden fiyat konusunda bir problem görmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer firmalara göre yüksek hızı daha uygun fiyata sunuyor. 1 yıl öncesine kadar kullanıyordum. Taşındığım adreste hizmet vermediğinden dolayı mecburi geçiş yaptım. Çok memnundum fakat akşam saatlerinde internet ciddi anlamda yavaşlıyordu.
Dediğiniz hız yavaşlamaları bazı evlerde olurken bazı yerlerde olmuyor sanırım. Arkadaşım da kullanıyor, hız düşüyor denilen saatlerde test yapmasını istedim ama aynı hızı alıyordu.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
İndirme hızı olarak bende sorun yaşamadım ama ciddi manada yavaşlama oluyordu. Birazda bulunduğunuz bölge ve kullanıma da bağlı. Bence geçiş yapabilirsiniz ama taahüt süresini çok uzun tutmayın bence.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Geçeceğim paket şuan türknet ile aynı fiyatta. O yüzden fiyat konusunda bir problem görmüyorum.

Dediğiniz hız yavaşlamaları bazı evlerde olurken bazı yerlerde olmuyor sanırım. Arkadaşım da kullanıyor, hız düşüyor denilen saatlerde test yapmasını istedim ama aynı hızı alıyordu.
Akıllı paket kullanıp haberi olmayan çok insan var onlardan olabilir

Musa Dinç

80+ Bronze
Türknet'i VDSL olarak kullanıyorum, memnunum fakat binamıza kablonet'in fiber desteği geldi ve ona geçmek istiyorum. Pek bir bilgim olmadığı için kablonet kullananların deneyim yanıtlarını merak ediyorum. Kullananlar beni müşteri hizmetleri ve internet hakkında bilgilendirirse sevinirim.
Pahalı dediklerine bakma onlar kullanmayan dışardan görünümüne bakan tipler ve en sinir olduğum tipler ben 8 senedir kullanıyorum son 2-3 senedir vdsl türknet de kullandım arasındaki farkı daha iyi anladım ve vdsl i iptal ettirdim istediğin sorunu yanıtlarım.

Akıllı paket kullanıp haberi olmayan çok insan var onlardan olabilir
Evet kesinlikle dün öyle birine yanıtladım cevapladım bir daha yazamadı.

kyoshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Gezen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pahalı dediklerine bakma onlar kullanmayan dışardan görünümüne bakan tipler ve en sinir olduğum tipler ben 8 senedir kullanıyorum son 2-3 senedir vdsl türknet de kullandım arasındaki farkı daha iyi anladım ve vdsl i iptal ettirdim istediğin sorunu yanıtlarım.

Evet kesinlikle dün öyle birine yanıtladım cevapladım bir daha yazamadı.
Ben de akıllı sınırsız'a geçiş yapıcam 100 mbps'lik olan pakete ama dedikleri hız düşmesi olur mu?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Musa Dinç

80+ Bronze
Ben de akıllı sınırsız'a geçiş yapıcam 100 mbps'lik olan pakete ama dedikleri hız düşmesi olur mu?
Akıllı sınırsızlarda paket üzerinde sözleşmede yazar aşkam 7-12 arsı 25/5 diğer tüm zamanlarda 100/5 yılda 5 defa nitro plus özelliği alabilirsin günlük oluyor hızın 24 saat düşmeyip uploadın 10 mbps e çıkıyor doğum gününde de hız düşmez. hız düşmeyen paketler var ama 160 tl civarı.

kyoshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Gezen
Akıllı sınırsızlarda paket üzerinde sözleşmede yazar aşkam 7-12 arsı 25/5 diğer tüm zamanlarda 100/5 yılda 5 defa nitro plus özelliği alabilirsin günlük oluyor hızın 24 saat düşmeyip uploadın 10 mbps e çıkıyor doğum gününde de hız düşmez. hız düşmeyen paketler var ama 160 TL civarı.
Ailem iyi bakmayabilir ya 160 TL'ye, ve hız düşme olayı pek iç açıcı gelmedi bana.

Musa Dinç

80+ Bronze
Ailem iyi bakmayabilir ya 160 TL'ye, ve hız düşme olayı pek iç açıcı gelmedi bana.
Ama bende öyle kullnaıyorum inan sorun olmuyor indirme yapmazsan ki ben ayda 1.5 tb rahat yapan insanım. Diğer süperonlineda da öyle.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular