kablonet ping değerleri

kadir900

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar eve kablonet 100 mbps lik paketi alacağız evde fiber de var kablonet acaba valorant cs gibi oyunlarda kaç ping alırım

arkadaşlar eve kablonet 100 mbps lik paketi alacağız evde fiber de var kablonet acaba valorant cs gibi oyunlarda kaç ping alırım
bende türk telekom vdsl2/fttc altyapısı var. valorant'ta 18 ping alıyorum. cs'de 50lerde oluyor. lolde ise 20 civarı.

benim arkadaşlarda kablonet var modeme en uzak odadan 5 ghz 80 ping civarı alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaşlarda kablonet var modeme en uzak odadan 5 ghz 80 ping civarı alıyorum
cs de

Merhaba Arkadaşlar,
ping tarafında problem yaşamak istemiyorsanız modeme kablo ile bağlanmaya çalışın. Bu arada internet tarifen önemli. Kampanyaları https://www.kablonet.net/internet buradan iyice incele ve öyle abone ol. Mesela yüz güldüren gibi bir kampanyadan abone olduysan 100 Mbit internet için bahsediyorum. Ortalama Türkiye içi sunucularda 15-30 arası ping alırsın. Yurtdışı sunucularda ise 40-60 arası ping alırsın. En önemli konuyu gözden kaçırma modemi ethernet kablosu üzerinden bilgisayara bağlamaya çalış.

arkadaşlar binam da kablonet fiber var 100 geliyomuş şuan turknet kullanıyorum dün gece iptal başvurusu verdim kablonete geçmeli miyim. bıktım artık internet kesilmelerinden son 1 senedir adam akıllı internet kullanamadım

altyapınız 100mbbs destekliyorsa büyük ihtimalle iyi bir altaypıdır fazla ping alıcağınızı sanmam.

Geri