KabloNete geçmek mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
71
Merhaba 6 senedir Superonline 1000mbps internet kullanıyorum son 3 aydır internetimde anlık ping artışları oluyor yanı 5 dakikada 10 kere anlık drop yiyorum apartmanda 2 alt yapı var diğeri KabloNet sizce geçilir mi bölgem küçük olduğu için kablonet kullanan yok

Merhaba 6 senedir Superonline 1000mbps internet kullanıyorum son 3 aydır internetimde anlık ping artışları oluyor yanı 5 dakikada 10 kere anlık drop yiyorum apartmanda 2 alt yapı var diğeri KabloNet sizce geçilir mi bölgem küçük olduğu için kablonet kullanan yok
FTTH ise geçilir ama anten kablolu altyapı ise bence geçme zaten hızı da düşük maks 200Mbps veriyorlar.

FTTH ise geçilir ama anten kablolu altyapı ise bence geçme zaten hızı da düşük maks 200Mbps veriyorlar.
onu nasıl anlayabilirim kutusu çatı katında ve sokakta 50 metre uzaklıkta büyük kablonet kutusu var

Ekler

• 1000688542.webp
    1000688542.webp
    34.2 KB · Hit: 20
Çok uzun yıllardır kullanıyorum maalesef son zamanlarda çok sık internet kesilmesi yaşamaya başladım.
Vaat ettiği hızı stabilize şekilde veriyor. Anlık kopma sorunu yaşamıyorum ama bazen gün boyu hem tv hem internet olmayabiliyor. Genel olarak etrafımda kullananlarda memnundu ta ki son 1 senedir yaşanılan kesintilere kadar.
Tekrar bağlantı çekmek biraz gözümü korkuttuğu için başka yere geçmek istemiyorum ama bu gidişle değiştireceğim gibi duruyor. Özellikle diğer firmaların fiyatlarıyla aynı olduktan sonra kullanmak istemem.

100den fazla vermeyecekler üstüne birde tv aboneliği alman gerekecek :D değmez

200/20 lik pakette durum bu. (Test samsung S20fe den yapıldı). Kablolu ping değeri 9 a düşüyor ama oynak biraz 9-12 arası. Ben ne tavsiye ederim diyebiliyorum ne de etmiyorum diyebiliyorum öyle arada bırakan bir firma.

Ekler

• Screenshot_20260315_022444_Speedtest.webp
    Screenshot_20260315_022444_Speedtest.webp
    41 KB · Hit: 10
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,354
Üyeler
190,193