Çözüldü✓ Kablosuz bluetooth kulaklık nasıl bilgisayara bağlanır

Bluetooth adaptor alicaksin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de bu var XBOX kolu bagliyorum canavar gibi hatta bende v1 var 5.0, bu linkteki 5.3, driveri da TP-Linkin sitesinde var.

Kulaklik ta bagladim gayet iyi cekiyor 1-2 oda kadar ama kol odadan disari cikinca kopuyor, kolun baglantisi zayif galiba.

Ne icin kullanacaksın bilmiyorum ama oyun falan da oynarim diyorsan alma gecikmeyi cok hissedersin

Ne icin kullanacaksın bilmiyorum ama oyun falan da oynarim diyorsan alma gecikmeyi cok hissedersin
kütüphane + fitness + valorant kulaklığım kırıldı şuan valoyu hoparlörden oynyom gecikme bana koymaz maks1 ay oynicam zaten immo3 olup salcam sonra ders çalışcam

Arminin attığı güzel bende 2 seneye yakındır kullanıyorum sana yeterli gelir digerlerine fazla para vermene gerek yok

kütüphane + fitness + valorant kulaklığım kırıldı şuan valoyu hoparlörden oynyom gecikme bana koymaz maks1 ay oynicam zaten immo3 olup salcam sonra ders çalışcam
Gecikme olmasın dersen kablolu kulaklık varsa oyun oynarken onu da kullanabilirsin bluetooth olanla da diger isleri yaparsin

Arminin attığı güzel bende 2 seneye yakındır kullanıyorum sana yeterli gelir digerlerine fazla para vermene gerek yok

Gecikme olmasın dersen kablolu kulaklık varsa oyun oynarken onu da kullanabilirsin bluetooth olanla da diger isleri yaparsin
fazla para vermek istemiyom ya hem mikrofon lazım hem kulaklık qcy t13 cok iyi duruo yeter bana zaten valorant pubg falan oynicam gow tlou hoparlörden oynuuyom

Geri