.YUNUS. 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 752 Reaksiyon skoru 215 5 Eylül 2021 #1 ARKADAŞLAR sizler hangı kulaklıkları ne suredır kullanıyorsunuz artı ve eksılerı neler ? BANA önerebılecegınız modeller nelerdır BÜTÇE : 200
ARKADAŞLAR sizler hangı kulaklıkları ne suredır kullanıyorsunuz artı ve eksılerı neler ? BANA önerebılecegınız modeller nelerdır BÜTÇE : 200
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,678 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 16,601 5 Eylül 2021 #2 YUNUS29 yazmış: ARKADAŞLAR sizler hangı kulaklıkları ne suredır kullanıyorsunuz artı ve eksılerı neler ? BANA önerebılecegınız modeller nelerdır BÜTÇE : 200 Devamı için tıklayın... Kulakiçi kulaklık, lenovo lp1 livepods. Artıları: Sesi fiyatına göre gayet güzel, tasarımı ve kutusu da güzel. Type c şarj girişli Eksileri: Şarjı çok gitmiyor, dokunmatiği çok hassas(eksi diye aldım çünkü en ufak bir değmede bile sirek algılıyor)
YUNUS29 yazmış: ARKADAŞLAR sizler hangı kulaklıkları ne suredır kullanıyorsunuz artı ve eksılerı neler ? BANA önerebılecegınız modeller nelerdır BÜTÇE : 200 Devamı için tıklayın... Kulakiçi kulaklık, lenovo lp1 livepods. Artıları: Sesi fiyatına göre gayet güzel, tasarımı ve kutusu da güzel. Type c şarj girişli Eksileri: Şarjı çok gitmiyor, dokunmatiği çok hassas(eksi diye aldım çünkü en ufak bir değmede bile sirek algılıyor)
Mert Özkaya 𝑅 𝑜 𝓍 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,696 En İyi Cevap 11 Reaksiyon skoru 25,884 5 Eylül 2021 #3 Haylou GT1 Plus Pro modelini kullanıyorum, memnunum. Tek eksisi mikrofonu