Neler Yeni

Kablosuz cihaz sorunu

molla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yakup
Arkadaşlar, kablosuz mouse, klavye, gamepad gibi cihazları bilgisayarıma bağladığım zaman stabil çalışmıyorlar. Örneğin, klavyeyi kullanırken bir şey yazarken bir harfi beş-on kez arka arkaya basmaya başlıyor veya yazarken dört-beş saniye geç yazmaya başlıyor. Aynı şekilde mouse, özellikle oyunlarda resmen sonradan geliyor, çok geç tepkiler veriyor. Gamepad ise kapanıyor veya bağlantı kopuyor. Hatta bu cihazlar yeni servisten geldi, değiştiler ama yine aynı sorun devam ediyor.**

**Şimdi, bu saydığım ürünlerin hepsi markalı ürünler. Sorum şu: Neden bütün bu kablosuz cihazlar stabil değiller? Yani kullanılmayacak derecede kötü durumdalar. Büyük bir sorun var ama ne bu sorun? Örneğin, klavye sapıtmaya başlayınca anlık olarak kapatıp açıyorum ve anında düzeliyor. Mouse için de aynı durum geçerli. Sizce sorun tam olarak ne olabilir? Bu arada, driver ve firmware güncellemelerini yaptım, driver'ı sildim ve temiz kurulum yaptım. İşletim sistemim Windows 10. Ayrıca, Wi-Fi veya Bluetooth fark etmiyor, iki bağlantı türünde de sorun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,426
Üyeler
167,653
Son üye
DrangeL
Top Bottom