AliExpress ten Gamesir T4 Pro. İncelemelerini de izleyebilirsiniz en çok önerilen modellerden. Monsterin eski gamepadi de aynı sitede mevcut fakat söylediğim gamepad daha iyi. Tek can sıkıcı durum 15 20 gün beklemek. Ama kesinlikle tavsiye ederimDostlar bilgisayarda kullanmak için fiyatına göre düzgün bir gamepad arıyorum.Uzun ömürlü olursa sevinirim.Ayrıca bluetooth yerine usb aparatı olursa daha iyi olur.Yardım eden herkese teşekkür ederim.
Attığınız model sorunlu bir model![]()
Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook
Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!www.monsternotebook.com.tr
Hocam nasıldır güzel midir ki acaba buAlin gecin.
![]()
Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet onceden kullaniyordum gayet iyi su an F310 kullaniyorum.Hocam nasıldır güzel midir ki acaba bu
![]()
Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook
Pusat Pro Bluetooth Gamepad ile oyun keyfini notebook veya telefonunuzdan sınırsız yaşayın! Turbo mod özelliği ile rakiplerinize karşı üstünlüğü ele alın!www.monsternotebook.com.tr
Evet bu modeli gördüm bilgisayara bluetooth adaptör ile bağlayınca algılamıyormuş.Attığınız model sorunlu bir model
Kısa sürede almam lazım o yüzden ama yinede teşekkür ederim.Gamesir t4 Çin'den alma şansın varsa.
Attığınız model sorunlu bir model
Kusura bakmayın yeni modeli pek araştırmadım ama yorumlarında genelde güzel yorumları olduğu için önerdimEvet bu modeli gördüm bilgisayara bluetooth adaptör ile bağlayınca algılamıyormuş.