mekanik knk bu![]()
LOGITECH G G613 Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Gri
G613 WIRELESS MECHANICAL GAMING KEYBOARD TRwww.mediamarkt.com.tr
mekanik olmasın diye bişi dememişsin.mekanik knk bu
O şekilde kablosuz klavye yok.[/HEADING][/HEADING]
80+
[HEADING=3][HEADING=3]mrhamsi
Katılım30 Ekim 2020Mesajlar153
Dahası
mebran olması gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başında yazdımya knk
ya pandemi başlamaddan önce gidip media markt da deemiştim çatır çutur biraz da olsa çıkartıyordu yani güzel duruyor bi de reismekanik olmasın diye bişi dememişsin.
knk tamam 500 tl civarında red switch mekaik klavye almaya karar verdim kablosuz varmı önerinSadece klavye çıkmıyor.
MICROSOFT Wireless Desktop 2000 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT Wireless Desktop 2000 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
LOGITECH MK850 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH MK850 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
LOGITECH MK330 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH MK330 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
knk tamam 500 TL civarında red switch mekaik klavye almaya karar verdim kablosuz varmı önerin