Kablosuz Klavye Mouse Önerisi

Reaksiyon skoru
14
Herkese iyi geceler. Şimdi sistemimi kurdum sıra oda mı dizayn etmekte dedim ve kendime güzel bir setup kurmak istiyorum. Bence kablosuz ekipmanlar çok daha şık duruyorlar. Şuan ki klavyem Gamepower Overlord 60M brown swtich, mouse ise logitech G102. Beni şuan gayet memnun bırakan parçalar bunlar ikisinden de herhangi bir sorun yaşamadım ama gözüme hitap etmiyorlar. Kablosuz ekipmanlara geçmek istiyorum. Kablosuz olarak ikisine toplam 4-5 bin tl bütçem var. Sizce hangi marka model almalıyım?

Kriterler :
- Pille çalışan değil şarjlı çalışmasını istiyorum.
- Delikli ya da farklı tasarım istemiyorum düz şık modern görünüş istiyorum. Renk olarak ya siyah ya da beyaz, beyaz olursa siyah skates takarım.
- Kablolu kullanırken şarj olan ya da direkt şarj istasyonu olmasını istiyorum.
- RGB şart değil tek renk kullanacağım zaten

Çok fazla marka model var en f/p olanı almak istiyorum.

Herkese iyi geceler. Şimdi sistemimi kurdum sıra oda mı dizayn etmekte dedim ve kendime güzel bir setup kurmak istiyorum. Bence kablosuz ekipmanlar çok daha şık duruyorlar. Şuan ki klavyem Gamepower Overlord 60M brown swtich, mouse ise logitech G102. Beni şuan gayet memnun bırakan parçalar bunlar ikisinden de herhangi bir sorun yaşamadım ama gözüme hitap etmiyorlar. Kablosuz ekipmanlara geçmek istiyorum. Kablosuz olarak ikisine toplam 4-5 bin tl bütçem var. Sizce hangi marka model almalıyım?

Kriterler :
- Pille çalışan değil şarjlı çalışmasını istiyorum.
- Delikli ya da farklı tasarım istemiyorum düz şık modern görünüş istiyorum. Renk olarak ya siyah ya da beyaz, beyaz olursa siyah skates takarım.
- Kablolu kullanırken şarj olan ya da direkt şarj istasyonu olmasını istiyorum.
- RGB şart değil tek renk kullanacağım zaten

Çok fazla marka model var en f/p olanı almak istiyorum.
Klavyeyi hangi boyut istiyorsunuz ve manyetik mi yoksa düz mekanik mi olsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,108
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri