Neler Yeni

Öneri KABLOSUZ KLAVYE ÖNERİSİ BEYAZ

KOD5101

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
yiğit alp yaşin
Allah senin belanı verir inşallah. Bozuk klavye almışsın kendin kazıklandın diye milletin de kazıklanmasını sağlamaya çalışıyorsun. Redragon gibi bir kez bile kullanmadığın yılların markasına çöp falan diyorsun :D 280 liralık klavyeyle Ajazz'ı karşılaştırıyorsun :D Forumun bulucu deneninden sonra en cahili sensin. İnsanları kötü yönlendirip ceplerindeki paraların boşa gitmesinden zevk alan psikolojik sorunları olan hastalıklı bir çocuksun. Engelledim seni hala daha beni bulmaya devam ediyorsun. İğreniyorum senden. Diğer konularda bozuk diye ağlıyorsun ama yine de burda millete bozuk diye ağladığın klavyeyi öneriyorsun. Yılın en kötü insanısın. Ceza yiyeceğimi bile bile bunları yazıyorum çünkü milletin akıllanıp parasını çöpe atmaması benim ceza yememden daha önemli. Haftalık harçlıklarını biriktirip güzel bir klavye almak için internette dolaşan küçücük çocukları o çalışmayan kafanla kandıramazsın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ediyorum sana tam ödeme adımındaydım sayfayı kapattım direkt internete yazınca insanlar bu konudan çok şikayetçiymiş uyguna geliyo diye hemen alayım dedim de vazgeçtim.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Teşekkür ediyorum sana tam ödeme adımındaydım sayfayı kapattım direkt internete yazınca insanlar bu konudan çok şikayetçiymiş uyguna geliyo diye hemen alayım dedim de vazgeçtim.
dostum al geç guzel klavye kendım kullanıyorum hot swap olmayan swıtch kalıtesı ıyı olmayan red dragon alma

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Uğur Çam
Abi ne yaşıyorsunuz binlerce kişi aldı teknoloji şans işi

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Rüveyda Akın
Redragon Draconic al. Yılların markası diyorum. Fiyatı zaten ortalama düzeyde. Fiyat performans ürünleri olan bir marka. Kendim de 1,5 yıldır Redragon kullanıyorum. Pişman olmayacaksın. F75 alan herkesin yavaş yavaş bozuluyor. Bir kez bozulan ürün her zaman bozulur. Bazıları erkenden bozuluyor bazılarıysa 9-12 ay sürüyor bozulması. Zaten bu klavyeler 1 yıl garantiyle satılan klavyeler.

Örneğin Knispel isimli arkadaşın klavyesi de bozulmuş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Abi ne yaşıyorsunuz binlerce kişi aldı teknoloji şans işi
Aynen öyle hele bu denli ucuzsa tamamen işiniz şans, he ama bu fiyata olduğu için dandik olanının gelme ihtimali yüksek.
Tamam f75 iyi de forumda abartılan kadar değil tabii ki geçen adam 10k bütçe klavye önerisi istiyor hemen temu linkini koymuşlar f75 in abartmayın hocam. Tamam bütçesine göre rakipsiz f75 o konuda hemfikiriz zaten ama abartmayalım.
Ayrıca redragona çöp demek abesle iştigal olur kendini kanıtlamış firma.

Lunarly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Ozdemir
Gerçekten 2 haftadır burda konuşulan Aula F75'i görmediniz de bula bula bu dandik klavyeleri mi buldunuz? Ak820 dışında hepsi çöp. F75 varken ak820 daha çöp
f75 de renk değişince switch değişiyor mu öyleyse öneriniz hangisi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Aynen öyle hele bu denli ucuzsa tamamen işiniz şans, he ama bu fiyata olduğu için dandik olanının gelme ihtimali yüksek.
Tamam f75 iyi de forumda abartılan kadar değil tabii ki geçen adam 10k bütçe klavye önerisi istiyor hemen temu linkini koymuşlar f75 in abartmayın hocam. Tamam bütçesine göre rakipsiz f75 o konuda hemfikiriz zaten ama abartmayalım.
Ben de wireless arayışındaydım konuyu görüp aldım ama dandik olduğunu biliyorum bir şey ucuzsa sebebi vardır hiçbir şey boşuna değil. Gelsin deneyecez bakalım.

aynen kotu klavye suanda kullanamıyordum
Anlamadım hocam

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
Rüveyda Akın
Ne zaman böyle bir furya çıksa forum bu tiplerle dolup taşıyor sinirden aklım yerinden çıkacak gibi oluyor gerçekten. Şöyle yorumlar yapan temiz kullanıcılara hasret kaldık. İyi insansın.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ben de wireless arayışındaydım konuyu görüp aldım ama dandik olduğunu biliyorum bir şey ucuzsa sebebi vardır hiçbir şey boşuna değil. Gelsin deneyecez bakalım.

Anlamadım hocam
kotu olsa mıllet yapısırmıydı sence orjınalı 70 dola olan klavye nasıl dandirik olcak acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Onur Yücel
Ne zaman böyle bir furya çıksa forum bu tiplerle dolup taşıyor sinirden aklım yerinden çıkacak gibi oluyor gerçekten. Şöyle yorumlar yapan temiz kullanıcılara hasret kaldık. İyi insansın.
Bunların bi de mouse tayfası var bitane bulmuşlar gene böyle tenekeden tayyare bir model , logitech g pro x kullanan adama ona geç diyolardı, sağ olun yorumunuz için.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
450
İsim
Arnold Ciwardagexer
Allah senin belanı verir inşallah. Bozuk klavye almışsın kendin kazıklandın diye milletin de kazıklanmasını sağlamaya çalışıyorsun. Redragon gibi bir kez bile kullanmadığın yılların markasına çöp falan diyorsun :D 280 liralık klavyeyle Ajazz'ı karşılaştırıyorsun :D Forumun bulucu deneninden sonra en cahili sensin. İnsanları kötü yönlendirip ceplerindeki paraların boşa gitmesinden zevk alan psikolojik sorunları olan hastalıklı bir çocuksun. Engelledim seni hala daha beni bulmaya devam ediyorsun. İğreniyorum senden. Diğer konularda bozuk diye ağlıyorsun ama yine de burda millete bozuk diye ağladığın klavyeyi öneriyorsun. Yılın en kötü insanısın. Ceza yiyeceğimi bile bile bunları yazıyorum çünkü milletin akıllanıp parasını çöpe atmaması benim ceza yememden daha önemli. Haftalık harçlıklarını biriktirip güzel bir klavye almak için internette dolaşan küçücük çocukları o çalışmayan kafanla kandıramazsın.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Burda bir sorun yok ki? Adamlara çift basıyor dedim sadece. Windows mod olayı normal bir şey bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,751
Üyeler
162,055
Son üye
YardimEdinLutfen
Top Bottom