okadar forumdasınız 300k hit alan konuyu hiç okumadınızmıHocam bu klavyenin beyaz renklisi var mı ?
okadar forumdasınız 300k hit alan konuyu hiç okumadınızmıHocam bu klavyenin beyaz renklisi var mı ?
Logitech alsak kötü denilirfarklı bir rengi var ama markayı hiç bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
niye kötü bir klavye değil?
attıgım klavyeyi al geç arkana bakma başka bir klavyeye bulaşma bu bütçedeLogitech alsak kötü denilir
ben markayı görüpte kötü diyen birisi değilim açıkçasıLogitech alsak kötü denilir
garantisi yok bence değmezattıgım klavyeyi al geç arkana bakma başka bir klavyeye bulaşma bu bütçede
ideal bu fiyatlardaattıgım klavyeyi al geç arkana bakma başka bir klavyeye bulaşma bu bütçede
Oyunlarda filan çok tuşa basma özelliği var mı hocam ?attıgım klavyeyi al geç arkana bakma başka bir klavyeye bulaşma bu bütçede
hocam bu klavye normalde 3k fiyatı tamammı düşüneceğin çogu özellik varOyunlarda filan çok tuşa basma özelliği var mı hocam ?
Ama harbiden 3K'ya satılıyor bu klavye sahibinden bir araştırayım bana yakın yerlerden yüzyüze gidip alayım.hocam bu klavye normalde 3k fiyatı tamammı düşüneceğin çogu özellik var
Mesaj otomatik birleştirildi:
allah için şu arkadaşın yada senin attıgın klavyeye bulaşma tek isteğim bu klavyeyi al dua edersin
aktif olarak kullanıyorum üzmez temuda 800 900 civarı fiyatlara alındı 1300 1400 e de alsanız üzmez garanti istiyorsanız orasını bilemem.Ama harbiden 3K'ya satılıyor bu klavye sahibinden bir araştırayım bana yakın yerlerden yüzyüze gidip alayım.
Temu'ya baktım fakat klavye'yi göremedim hocam link atar mısın ?aktif olarak kullanıyorum üzmez temuda 800 900 civarı fiyatlara alındı 1300 1400 e de alsanız üzmez garanti istiyorsanız orasını bilemem.
Suanda stok yok bekleyin arada geliyor https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1732349355452_4fvt8pc7fu&refer_page_sn=10045Temu'ya baktım fakat klavye'yi göremedim hocam link atar mısın ?