hocam tek ürün için otuz aylık yüz elli euro mu sınır?Aylık 5 sipariş hakkı 5 farklı sipariş için tek siparişte 10 tane farklı ürün alabilirsin sınır vergi hariç 30 euro
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılımından veya multimedya tuşundan yapabilirsin ses açıp kapatıyorsa 3 saniye basılı tut çevirdiğinde parlaklığı tıkladığında rgb modunu değiştirir
Tek sipariş için 30 euro 5 sipariş hakkın var 5 tane 10 euroluk sipariş verirsen o ay ki hakkın bitiyorhocam tek ürün için otuz aylık yüz elli euro mu sınır?
gelenin dış kutusu nasıl hocam.Geldi sonunda güneyi tuturduk.
Alıntıyı görüntüle
hocam aynısı başıma geldi büyük ihtimal 2 siparişi paketlerken kardılar yine 2 paket şeklinde gelir bana öyle geldi.Alıntıyı görüntüle
2 farklı paket şeklinde yapmış senin temu gibi ben şimdi gümrüğe gelince aylık sınırdan 2 eksilcek galiba kargo firmaları da farklı
Ek karton kutulu.gelenin dış kutusu nasıl hocam.
hocam aynısı başıma geldi büyük ihtimal 2 siparişi paketlerken kardılar yine 2 paket şeklinde gelir bana öyle geldi.
son sipariş edilenler böyle geldi sanırım bakalım nasıl gelcek.Ek karton kutulu.
Benimkinin tahmini teslim tarihi pazartesi. Temu sabah dağıtıma çıktı diye mail atmış ama arasda dağıtıma çıktığına dair bir şey yok.Kanka sana çok kötü bir haberim var, ben 9'unda söy dün benimki de başakşehirdeydi ve şükür gelecek dedim... Akşam güncelleme geldi klavye bursa osmangazi yolunda diye... NE ALAKA OLM GETİRİN ŞU KARGOYU ARTIK
5 tane 30 luk versem gümrük sıkıntısı yaşamıyor ama değil miTek sipariş için 30 euro 5 sipariş hakkın var 5 tane 10 euroluk sipariş verirsen o ay ki hakkın bitiyor
beyler stok geliyor mu hala?
Geldi sonunda güneyi tuturduk.
Alıntıyı görüntüle