Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Güneyin avantajı yok hatta dezavantajı pudding keycapsler hiç olmuyor rezalet görünüyor.
İnternette çoğu yabancı kaynakta güney yönlü switchlerin yazım hissiyatı olarak daha güzel olduğunu okumuştum. Eğer doğruysa bu avantaj olarak sayılabilir. Fakat pudding keycaps ile alakalı bir bilgim yok maalesef.

Bilal539

80+ Silver
İnternette çoğu yabancı kaynakta güney yönlü switchlerin yazım hissiyatı olarak daha güzel olduğunu okumuştum. Eğer doğruysa bu avantaj olarak sayılabilir. Fakat pudding keycaps ile alakalı bir bilgim yok maalesef.
benim var bizzat test ettim elimde 5 tane aula var çünkü :D

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
bufün güney yönlü klavyemde geldi ama ışıklar belli oluyor alttan ya rahatsız etti bi tık bide böyle alttaki tuşun ışığı yanıyormuş gibi bi görüntü oluşturuyor çince ağırlıklı yazılarıda. version 1 yazıyordu kuzey olan klavyemde bunda yazmıyor.

Bilal539

80+ Silver
bufün güney yönlü klavyemde geldi ama ışıklar belli oluyor alttan ya rahatsız etti bi tık bide böyle alttaki tuşun ışığı yanıyormuş gibi bi görüntü oluşturuyor çince ağırlıklı yazılarıda. version 1 yazıyordu kuzey olan klavyemde bunda yazmıyor.
kuzey olanlarda çince bişi yok zaten güneylerde çince yazılar var hep

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
benim var bizzat test ettim elimde 5 tane aula var çünkü :D
O zaman doğrudur hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha elime geçmedi klavye o yüzden deneme şansım olmadı. Klavyeye ek pudding keycaps sipariş etmiştim. Elime ulaşınca modlayıp burada paylaşırım.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
kuzey olanlarda çince bişi yok zaten güneylerde çince yazılar var hep
aynen öyle hocam ama pek sevemedim güneyi ya kuzey daha tatlı. birde güneyin btsinde 5.0kb yazarken kuzeyde 3.0kb yazıyor.

Sülos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Süleyman fırat
beyler ekstra stok olarak sıyah hıç geldi mi ya siyah bekliyorum beyazı almak istemiyorum :(((((

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Beyler alanlardan okuduğum kadarı ile bazı tuşlar çalışmıyor bozuk geldi gibi yorumlar vardı. Gerçekten var mı öyle sorunu alınır mı?

zoaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
zaoX
Beyler alanlardan okuduğum kadarı ile bazı tuşlar çalışmıyor bozuk geldi gibi yorumlar vardı. Gerçekten var mı öyle sorunu alınır mı?
Mac modunu vs açıp Windows tuşu çalışmıyor diyorlar onlarla alakalı.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,805
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Al geç hocam inanma ya, ben iki tane test ettim ikisi de sağlam. Hepsini biz alalım kafasıyla mı diyorlar anlamıyorum :D Veya arkadaşlara sıkıntılı ürün denk gelmiştir şanslarına bilmiyorum. Sorun olan sayısı baya azınlıkta içiniz rahat olsun.

EmirBey00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emir
Al geç hocam inanma ya, ben iki tane test ettim ikisi de sağlam. Hepsini biz alalım kafasıyla mı diyorlar anlamıyorum :D Veya arkadaşlara sıkıntılı ürün denk gelmiştir şanslarına bilmiyorum. Sorun olan sayısı baya azınlıkta içiniz rahat olsun.
bende çok ihtimal vermiyorum zaten yanında yedek switch çıkıyor

Top Bottom