❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Güneyin avantajı yok hatta dezavantajı pudding keycapsler hiç olmuyor rezalet görünüyor.
İnternette çoğu yabancı kaynakta güney yönlü switchlerin yazım hissiyatı olarak daha güzel olduğunu okumuştum. Eğer doğruysa bu avantaj olarak sayılabilir. Fakat pudding keycaps ile alakalı bir bilgim yok maalesef.

İnternette çoğu yabancı kaynakta güney yönlü switchlerin yazım hissiyatı olarak daha güzel olduğunu okumuştum. Eğer doğruysa bu avantaj olarak sayılabilir. Fakat pudding keycaps ile alakalı bir bilgim yok maalesef.
benim var bizzat test ettim elimde 5 tane aula var çünkü :D

bufün güney yönlü klavyemde geldi ama ışıklar belli oluyor alttan ya rahatsız etti bi tık bide böyle alttaki tuşun ışığı yanıyormuş gibi bi görüntü oluşturuyor çince ağırlıklı yazılarıda. version 1 yazıyordu kuzey olan klavyemde bunda yazmıyor.

bufün güney yönlü klavyemde geldi ama ışıklar belli oluyor alttan ya rahatsız etti bi tık bide böyle alttaki tuşun ışığı yanıyormuş gibi bi görüntü oluşturuyor çince ağırlıklı yazılarıda. version 1 yazıyordu kuzey olan klavyemde bunda yazmıyor.
kuzey olanlarda çince bişi yok zaten güneylerde çince yazılar var hep

benim var bizzat test ettim elimde 5 tane aula var çünkü :D
O zaman doğrudur hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha elime geçmedi klavye o yüzden deneme şansım olmadı. Klavyeye ek pudding keycaps sipariş etmiştim. Elime ulaşınca modlayıp burada paylaşırım.

beyler ekstra stok olarak sıyah hıç geldi mi ya siyah bekliyorum beyazı almak istemiyorum :(((((

Beyler alanlardan okuduğum kadarı ile bazı tuşlar çalışmıyor bozuk geldi gibi yorumlar vardı. Gerçekten var mı öyle sorunu alınır mı?

Beyler alanlardan okuduğum kadarı ile bazı tuşlar çalışmıyor bozuk geldi gibi yorumlar vardı. Gerçekten var mı öyle sorunu alınır mı?
Al geç hocam inanma ya, ben iki tane test ettim ikisi de sağlam. Hepsini biz alalım kafasıyla mı diyorlar anlamıyorum :D Veya arkadaşlara sıkıntılı ürün denk gelmiştir şanslarına bilmiyorum. Sorun olan sayısı baya azınlıkta içiniz rahat olsun.

Al geç hocam inanma ya, ben iki tane test ettim ikisi de sağlam. Hepsini biz alalım kafasıyla mı diyorlar anlamıyorum :D Veya arkadaşlara sıkıntılı ürün denk gelmiştir şanslarına bilmiyorum. Sorun olan sayısı baya azınlıkta içiniz rahat olsun.
bende çok ihtimal vermiyorum zaten yanında yedek switch çıkıyor

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,294
Üyeler
186,602
Son üye
Tetra4ien