Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,051
Geçer çoklu ürünler tek paket geldiği için sorun olmuyor. TEmunun Aliye göre avantajı bu.tek siparişimde 13 tane ürün var yani geçmez mi şimdi
Geçer çoklu ürünler tek paket geldiği için sorun olmuyor. TEmunun Aliye göre avantajı bu.tek siparişimde 13 tane ürün var yani geçmez mi şimdi
10 taneyi çokluk anlamında demiştim aynı üründen 5 taneden mi ne fazla olmaması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsamtek siparişimde 13 tane ürün var yani geçmez mi şimdi
led aşağıda olunca kuzey olmuyormuyduGeldi sonunda güneyi tuturduk.
Alıntıyı görüntüle
üst kuzey, aşağı güney, sağ doğu, sol batıled aşağıda olunca kuzey olmuyormuydu
güneyde kutudan 4 switch cıkıyor demişlerdi bana güney geldi 2 switch cıktıüst kuzey, aşağı güney, sağ doğu, sol batı
switchler yerine rastgele renk keycaps cıksa daha iyi olurdugüneyde kutudan 4 switch cıkıyor demişlerdi bana güney geldi 2 switch cıktı![]()
tam tersi bildiğimi unuttum kontrol ettim bir anled aşağıda olunca kuzey olmuyormuydu
bir tanesini açıp baktım 4 tane çıktı. diğer paketleri açıp bakmadım.güneyde kutudan 4 switch cıkıyor demişlerdi bana güney geldi 2 switch cıktı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
switchler yerine rastgele renk keycaps cıksa daha iyi olurdu
yok artık, ilkokul bir terkled aşağıda olunca kuzey olmuyormuydu
4 çıktı hep en son elim paket gitti bakmadım belki 2 tanedir bu sefer.bir tanesini açıp baktım 4 tane çıktı. diğer paketleri açıp bakmadım.