Neler Yeni

Kablosuz kulaklık alacam yardım eder misiniz

Reaksiyon skoru
17
mrb arkadaşlar kablosuz kulaklık alacam bir arkadaş bu kulaklığı önerdi
ama ben çıkartıp takılabilen mikrofon değil de katlanabilir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum bide kulak yerleri kumaş olması mı daha iyi yoksa plastik vs mi

aradağın özelliklerde corsair hs80 var. onun mikrofnu katlamalı ve pedleri kumaş.
konudaki kulaklığın pedleri de iyidir. hafızalı ve fazla terletmezler.

aradağın özelliklerde corsair hs80 var. onun mikrofnu katlamalı ve pedleri kumaş.
konudaki kulaklığın pedleri de iyidir. hafızalı ve fazla terletmezler.
bahsettiğin kulaklık bu sanırım

bahsettiğin kulaklık bu sanırım
aynen onun kablosuz olanı.

mrb arkadaşlar kablosuz kulaklık alacam bir arkadaş bu kulaklığı önerdi
ama ben çıkartıp takılabilen mikrofon değil de katlanabilir mikrofonlu kulaklık almak istiyorum bide kulak yerleri kumaş olması mı daha iyi yoksa plastik vs mi
kumaş pedler daha iyidir

önerebileceğin başka seçenekler var mı şöyle bir bakıp içime sineni almak istiyorum da mesela razer baya güzel geldi alma mikrofonu katlanabilir değil sadece
kablosuz kulaklıklar için o bütçede seçenekler belli

corsair hs80 - virtuoso - void
steel series birkaçtane var o bütçede

razer konudaki

hyperx cloud3

logitech g733

zamanında araştırdıklarım bunlardı .

önerebileceğin başka seçenekler var mı şöyle bir bakıp içime sineni almak istiyorum da mesela razer baya güzel geldi alma mikrofonu katlanabilir değil sadece
çıkartmayıp bükebilirsin mikrofonu katlanabilir pek fazla yok bu katlanabilir gibi duruyor ama emin değilim

çıkartmayıp bükebilirsin mikrofonu katlanabilir pek fazla yok bu katlanabilir gibi duruyor ama emin değilim
şöyle bir şey buldum buda güzele benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,773
Üyeler
173,066
Son üye
LıNE
Geri