Neler Yeni

kablosuz kulaklık önerisi 2000tl ye kadar

Merhaba arkadaşlar kablosuz kulaklık arıyorum 2000tl ye kadar incehesap da 46tl lik kupon kodum var

winner3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
ugur kandemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunların üçü de güzel kulaklıklar mı hocam ben aslında corsair hs 80 alıcaktım ama fiyatı baya yükselmiş onun

winner3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
ugur kandemir
Son düzenleme:
rica ederim steelseries ide önermisler ses ve rahatlıgı acısından karar sizin
Mesaj otomatik birleştirildi:

steelseries kabloluymus kablosuz versiyonu yok gibi onu es geçin
aynen hocam onu ben de fark ettim

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
Corsairi aktif kullanıyorum pek önermem daha güzel modeller var alınabilecek. Genel dip ses problemi var çözülebiliyor fakat yine de tam tatmin etmiyor. Basslar da tizler de beni pek tatmin etmedi açıkçası. Çekim mesafesi ortalama sayılır evin bir köşesinden nerdeyse öbür köşesine çekiyor kapılar açıkken. Bundan önce hyperx cloud kullanıyordum onda daha rahat ses kasıyordum fakat bunda da yeterli şekilde ses kasılıyor. Ses yüksekliği tatmin ediyor ama biraz daha yüksek olsa olabilirmiş yani. Mikrofonu kaliteli açıkçası Hyperx'in mikrofonundan daha iyi olduğunu söylüyor discorddan konuşurken arkadaşlarım. Özetlersek bence hs wireless serisini kullanan arkadaşların bi yorumlarını oku nasıldır iyi midir bilmiyorum tabii de kronik problemi olmadığını biliyorum. Ona göre karşılaştırırsın. Ama kesinlikle ikinci sıraya ekle.

louis bloom

80+ Silver
Corsairi aktif kullanıyorum pek önermem daha güzel modeller var alınabilecek. Genel dip ses problemi var çözülebiliyor fakat yine de tam tatmin etmiyor. Basslar da tizler de beni pek tatmin etmedi açıkçası. Çekim mesafesi ortalama sayılır evin bir köşesinden nerdeyse öbür köşesine çekiyor kapılar açıkken. Bundan önce hyperx cloud kullanıyordum onda daha rahat ses kasıyordum fakat bunda da yeterli şekilde ses kasılıyor. Ses yüksekliği tatmin ediyor ama biraz daha yüksek olsa olabilirmiş yani. Mikrofonu kaliteli açıkçası Hyperx'in mikrofonundan daha iyi olduğunu söylüyor discorddan konuşurken arkadaşlarım. Özetlersek bence hs wireless serisini kullanan arkadaşların bi yorumlarını oku nasıldır iyi midir bilmiyorum tabii de kronik problemi olmadığını biliyorum. Ona göre karşılaştırırsın. Ama kesinlikle ikinci sıraya ekle.
corsair hs70 pro kullanıyorum hala bir problem yaşamadım

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Efe

Jâckêrs

80+ Bronze
Top Bottom