bunların üçü de güzel kulaklıklar mı hocam ben aslında corsair hs 80 alıcaktım ama fiyatı baya yükselmiş onunMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
RAZER Barracuda X Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
RAZER Barracuda X Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
rica ederim steelseries ide önermisler ses ve rahatlıgı acısından karar sizinTeşekkür ederim hocam corsair void elite baya dikkatimi çekti
steelseries kabloluymus kablosuz versiyonu yok gibi onu es geçinrica ederim steelseries ide önermisler ses ve rahatlıgı acısından karar sizin
corsair hs70 pro kullanıyorum hala bir problem yaşamadımCorsairi aktif kullanıyorum pek önermem daha güzel modeller var alınabilecek. Genel dip ses problemi var çözülebiliyor fakat yine de tam tatmin etmiyor. Basslar da tizler de beni pek tatmin etmedi açıkçası. Çekim mesafesi ortalama sayılır evin bir köşesinden nerdeyse öbür köşesine çekiyor kapılar açıkken. Bundan önce hyperx cloud kullanıyordum onda daha rahat ses kasıyordum fakat bunda da yeterli şekilde ses kasılıyor. Ses yüksekliği tatmin ediyor ama biraz daha yüksek olsa olabilirmiş yani. Mikrofonu kaliteli açıkçası Hyperx'in mikrofonundan daha iyi olduğunu söylüyor discorddan konuşurken arkadaşlarım. Özetlersek bence hs wireless serisini kullanan arkadaşların bi yorumlarını oku nasıldır iyi midir bilmiyorum tabii de kronik problemi olmadığını biliyorum. Ona göre karşılaştırırsın. Ama kesinlikle ikinci sıraya ekle.
cloud 2 wireless.Merhaba arkadaşlar kablosuz kulaklık arıyorum 2000tl ye kadar incehesap da 46tl lik kupon kodum var