Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi - Mchose V9 Pro nasıldır?

Talha-

80+
Reaksiyon skoru
167
Bütçe
4000
Agalar yeni kulaklık alacağım. Şuan corsair hs65 kablolu kulaklık kullanıyorum. Kulak ve baş kısmındaki pedler aşınmaya başladı. Birde kablolu olması nedeniyle rahat değil. Aklımda corsair hs55 wiereless ve Mchose v9 pro var.

Ses yüksekliği ve bass seviyesi iyi kulaklık arıyorum. Corsair hs65 ten daha kaliteli veya denk ses olması lazım. Mchose v9 pronun özellikleri iyi duruyor ama kullananların fikrini almak istiyorum.

Corsair hs55 2000 TL'ye Pckolikten alabilirim mağazası bana yakın.
Mchose v9 pro 3000TL

4000 TL Ye kadar çıkabilirim fiyat farkına değecek model varsa.

v9 pro bass olarak iyi değil ama eq ayarı ile güzel bir seviyeye geliyor ses seviyesi de gayet iyi oluyor. Onun dışında 1 haftadır kullanıyorum ses kasma olarak çok başarılı kulaklık bence müzik dinlerken bile ses kasıyorum yanlışlıkla.

v9 pro bass olarak iyi değil ama eq ayarı ile güzel bir seviyeye geliyor ses seviyesi de gayet iyi oluyor. Onun dışında 1 haftadır kullanıyorum ses kasma olarak çok başarılı kulaklık bence müzik dinlerken bile ses kasıyorum yanlışlıkla.
hocam herhangi bir sorun can sıkan bir olayı var mı. 250 Saat pili gidiyor deniliyor 200 saat bile gitse yeter pili nasıl

hocam herhangi bir sorun can sıkan bir olayı var mı. 250 Saat pili gidiyor deniliyor 200 saat bile gitse yeter pili nasıl
pili çok iyi gidiyor 250 saat gidiyor mu diye denemedim ama aldığım gün %60 pili vardı bt ile bağlanıp bakmıştım onla beni 1 hafta götürdü daha dün akşam taktım fulledim şimdi görcez ne kadar götürüyor

pili çok iyi gidiyor 250 saat gidiyor mu diye denemedim ama aldığım gün %60 pili vardı bt ile bağlanıp bakmıştım onla beni 1 hafta götürdü daha dün akşam taktım fulledim şimdi görcez ne kadar götürüyor
Ben müzik ve cs2 için kullanacağım genelde. Müzik performansı iyi dimi. Bazı şarkıları bass ayarını açıp dinlersem tatmin eder mi

Ben müzik ve cs2 için kullanacağım genelde. Müzik performansı iyi dimi. Bazı şarkıları bass ayarını açıp dinlersem tatmin eder mi
müzik performansı hakkında net yorum yapamam bass olarak dediğim gibi böyle titretmez ama eq ayarı sonrası güzel oluyor sonuçta daha çok oyun üzerine yapılmış bir kulaklık müzik performansı çok iyi olmamalı fiyatına göre güzel ve eq ayarı yapmak şart.

müzik performansı hakkında net yorum yapamam bass olarak dediğim gibi böyle titretmez ama eq ayarı sonrası güzel oluyor sonuçta daha çok oyun üzerine yapılmış bir kulaklık müzik performansı çok iyi olmamalı fiyatına göre güzel ve eq ayarı yapmak şart.
Şuan en ucuz 3000 tl. corsair hs55 wiereless 2000 TL Bu fıyat farkına mchose alınır mı hocam cok arada kaldım. Mchose 2500 tl olsa alırdım da biraz fazla fiyatı

iyzico ile 500 tl cashback alabilirsin 2500 e gelir böylelikle
Kulaklıgı satın aldım. 5 6 Saattir kullanıyorum. Ses kalitesi olarak fena değil ama cs 2 tatmin etmedi. Ses kasmak zor bir şey anlaşılmıyor. Bir sürü ayar eq denedim. Kulaklıgından uygulamasından ve denetim masasından kulaklık sağ sol dengesi ayarına baktım. Sağ sol ayarı çalışmıyor. Sende de öyle mi bakabilir misin. Bozuk olabilir iade etmeyi düşünüyorum.

Kulaklıgı satın aldım. 5 6 Saattir kullanıyorum. Ses kalitesi olarak fena değil ama cs 2 tatmin etmedi. Ses kasmak zor bir şey anlaşılmıyor. Bir sürü ayar eq denedim. Kulaklıgından uygulamasından ve denetim masasından kulaklık sağ sol dengesi ayarına baktım. Sağ sol ayarı çalışmıyor. Sende de öyle mi bakabilir misin. Bozuk olabilir iade etmeyi düşünüyorum.
bende de çalışmıyor ama ses kasmak için herhangi bir ayar açmadın değil mi 7.1 falan? şöyle bir eq ayarı var gündelik kullanımda deniyorum
1754414766381.webp

bende de çalışmıyor ama ses kasmak için herhangi bir ayar açmadın değil mi 7.1 falan? şöyle bir eq ayarı var gündelik kullanımda deniyorum Alıntıyı görüntüle
yok 7.1 ayarı falan her şey kapalı. Adım sesleri zor duyuluyor. Tiz sesleri arttırınca bile zor geliyor mermi sesleri çok geliyor. Attığın ayarı deneyip biraz daha kurcalayım

Geri