chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 105
bu ay içinde kulaklık almayı düşünüyorum normalde razer barracuda veya hyperx cloud 3 wireless alacaktım ancak zamlanmış bütçem max 4k wireless olmasını istiyorum
malesef istanbulda değilimElimde cloud 3 wireless var.Eğer dilerseniz istanbul içiyseniz size aldığım fiyattan vereyim(3250)Ben aldıktan sonra ki gün cloud 3 wirelesın outlet ürünün aldım 2350tl ye.Şu an elimde duruyor.Yarın iadeye vereceğim eğer alacaksanız iptal edeyim iadeyi
Sağlık olsun.Cloud 3 wireless düşer diye düşünüyorum.Bu arada pazaramada mediamarkt 3350tl ye satıyor fakat iade olabilir.Klasik mediamarkt stokta yok bahanesi vb şeyler uyduruyor.malesef istanbulda değilim
çok teşekkür ederim hocam umarım buradada stok bitmeden alabilirim bu ay içerisindeSağlık olsun.Cloud 3 wireless düşer diye düşünüyorum.Bu arada pazaramada mediamarkt 3350tl ye satıyor fakat iade olabilir.Klasik mediamarkt stokta yok bahanesi vb şeyler uyduruyor.
![]()
hocam tekrar teşekkür ederim aldım aldıktan hemen sonra 6200₺ye yikselttiler fiyatıSağlık olsun.Cloud 3 wireless düşer diye düşünüyorum.Bu arada pazaramada mediamarkt 3350tl ye satıyor fakat iade olabilir.Klasik mediamarkt stokta yok bahanesi vb şeyler uyduruyor.
![]()