Neler Yeni

Kablosuz kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe arda girgin
bu ay içinde kulaklık almayı düşünüyorum normalde razer barracuda veya hyperx cloud 3 wireless alacaktım ancak zamlanmış bütçem max 4k wireless olmasını istiyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,928
İsim
Emir
Elimde cloud 3 wireless var.Eğer dilerseniz istanbul içiyseniz size aldığım fiyattan vereyim(3250)Ben aldıktan sonra ki gün cloud 3 wirelesın outlet ürünün aldım 2350tl ye.Şu an elimde duruyor.Yarın iadeye vereceğim eğer alacaksanız iptal edeyim iadeyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe arda girgin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde cloud 3 wireless var.Eğer dilerseniz istanbul içiyseniz size aldığım fiyattan vereyim(3250)Ben aldıktan sonra ki gün cloud 3 wirelesın outlet ürünün aldım 2350tl ye.Şu an elimde duruyor.Yarın iadeye vereceğim eğer alacaksanız iptal edeyim iadeyi
malesef istanbulda değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe arda girgin
Sağlık olsun.Cloud 3 wireless düşer diye düşünüyorum.Bu arada pazaramada mediamarkt 3350tl ye satıyor fakat iade olabilir.Klasik mediamarkt stokta yok bahanesi vb şeyler uyduruyor.
çok teşekkür ederim hocam umarım buradada stok bitmeden alabilirim bu ay içerisinde

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
efe arda girgin
Sağlık olsun.Cloud 3 wireless düşer diye düşünüyorum.Bu arada pazaramada mediamarkt 3350tl ye satıyor fakat iade olabilir.Klasik mediamarkt stokta yok bahanesi vb şeyler uyduruyor.
hocam tekrar teşekkür ederim aldım aldıktan hemen sonra 6200₺ye yikselttiler fiyatı

Top Bottom