S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
Bugün kargodan havit fuxi h3 geldi ses kalitesi iğrenç. İadeye gönderiyorum. Öneriniz var mıdır 1500 2000 tl civarı
hocam valla ne yazıkki çok düşük kaliteli ürün için o bütçeBugün kargodan havit fuxi h3 geldi ses kalitesi iğrenç. İadeye gönderiyorum. Öneriniz var mıdır 1500 2000 tl civarı
Hyperx cloud 2 kablosuz mu ikinci elde 1800e falan varDiğer ürünler de 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak. Ciddi ve uzun soluklu bir şekilde oyun oynayış veya oyuncu kulaklığı şartı yoksa en azından müzik kulaklıklarına bakılabilir. Q21i NC oyun oynarken kablolu, oyun dışındaki günlük kullanımda da kablosuz kullanılacak şekilde memnun edebilir. Fuxi H7 var ancak yine benzer deneyim sunacak. H2039BG var ancak uzun ömürlülüğü şaibeli.
Kablosuz muJBL quantum 350 kablosuz kulaklık önerebilirim bakabilirsin isterseniz.
Evet hocam güncel olarak 2000 tl bandında satıştaHyperx cloud 2 kablosuz mu ikinci elde 1800e falan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz mu
İkinci el hakkında fazla bilgiye sahip değilim ancak 1.8k fiyata Core olmayan Cloud 2 Wireless bulunduysa düşünülebilir; ayrıca müzik kulaklıkları dahi geride performans sergiliyorken oyuncu kulaklıklarına bakmak JBL tarafında son seçenek olmalı gibi.Hyperx cloud 2 kablosuz mu ikinci elde 1800e falan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kablosuz mu