Kablosuz kulaklık önerisi

Reaksiyon skoru
3,340
Bugün kargodan havit fuxi h3 geldi ses kalitesi iğrenç. İadeye gönderiyorum. Öneriniz var mıdır 1500 2000 tl civarı

Diğer ürünler de 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak. Ciddi ve uzun soluklu bir şekilde oyun oynayış veya oyuncu kulaklığı şartı yoksa en azından müzik kulaklıklarına bakılabilir. Q21i NC oyun oynarken kablolu, oyun dışındaki günlük kullanımda da kablosuz kullanılacak şekilde memnun edebilir. Fuxi H7 var ancak yine benzer deneyim sunacak. H2039BG var ancak uzun ömürlülüğü şaibeli.

JBL quantum 350 kablosuz kulaklık önerebilirim bakabilirsin isterseniz.

Diğer ürünler de 3 aşağı 5 yukarı aynı olacak. Ciddi ve uzun soluklu bir şekilde oyun oynayış veya oyuncu kulaklığı şartı yoksa en azından müzik kulaklıklarına bakılabilir. Q21i NC oyun oynarken kablolu, oyun dışındaki günlük kullanımda da kablosuz kullanılacak şekilde memnun edebilir. Fuxi H7 var ancak yine benzer deneyim sunacak. H2039BG var ancak uzun ömürlülüğü şaibeli.
Hyperx cloud 2 kablosuz mu ikinci elde 1800e falan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

JBL quantum 350 kablosuz kulaklık önerebilirim bakabilirsin isterseniz.
Kablosuz mu

Hyperx cloud 2 kablosuz mu ikinci elde 1800e falan var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz mu
İkinci el hakkında fazla bilgiye sahip değilim ancak 1.8k fiyata Core olmayan Cloud 2 Wireless bulunduysa düşünülebilir; ayrıca müzik kulaklıkları dahi geride performans sergiliyorken oyuncu kulaklıklarına bakmak JBL tarafında son seçenek olmalı gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,392
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri