KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

hamszzz

80+
Reaksiyon skoru
35
Agalar selam bütçe. 6-7 k arası aşası olursa daha iyi aslında kafamdaki direkt hyperX Cloud III Wireless ama cloud 2 core falanda varmış birde gözüme Steelseries Arctis Nova 5 Wireless çarptı var mıdır önerisin yoksa cloud 3 alıp geçem mi bide Steelseries Arctis Nova 5X nasıl

Bunda da indirim var sağlam sanki

Son düzenleme:
Agalar selam bütçe. 6-7 k arası aşası olursa daha iyi aslında kafamdaki direkt hyperX Cloud III Wireless ama cloud 2 core falanda varmış birde gözüme Steelseries Arctis Nova 5 Wireless çarptı var mıdır önerisin yoksa cloud 3 alıp geçem mi
Nova 5 aldım , kulaklığın performansı çok güzel ama tak çalıştır bir kulaklık değil . yani fabrika ayarları leş bir kulaklık . SteelseriesGG kurduktan sonra çok fazla incik cincik ayarları ile uğraştım. Ama kulaklığın her durum için Mixer ses ayarı bulundurması çok güzel. Fiziksel olarak aşırı hafif bir kulaklık neredeyse kafamda yok gibi hissettiriyor . kafası büyük biriyim ilk kullandığımda, kulak kepçelerimi uzun saatler sonra kullandığımda ağrıtacak düşüncesi vardı ama öyle bir sorun yaşamadım .
1754841771295.webp

Nova 5 aldım , kulaklığın performansı çok güzel ama tak çalıştır bir kulaklık değil . yani fabrika ayarları leş bir kulaklık . SteelseriesGG kurduktan sonra çok fazla incik cincik ayarları ile uğraştım. Ama kulaklığın her durum için Mixer ses ayarı bulundurması çok güzel. Fiziksel olarak aşırı hafif bir kulaklık neredeyse kafamda yok gibi hissettiriyor . kafası büyük biriyim ilk kullandığımda, kulak kepçelerimi uzun saatler sonra kullandığımda ağrıtacak düşüncesi vardı ama öyle bir sorun yaşamadım .Alıntıyı görüntüle
Bu kulaklık ile barracuda x arasında kalıyorum bende. Diğer ekipmanlarım Razer. O yüzden seti bozmayım diyorum. Aralarında kayda değer fark var mı sence SS almak için?

Bu kulaklık ile barracuda x arasında kalıyorum bende. Diğer ekipmanlarım Razer. O yüzden seti bozmayım diyorum. Aralarında kayda değer fark var mı sence SS almak için?
barracuda bana tatmin edici gelmedi , ben blackshark v2 pro , corsair hs80 ve nova 5 arasında kalmıştım diğer ikisi 6 7k larda gezdiği için nova 5 aldım

Agalar selam bütçe. 6-7 k arası aşası olursa daha iyi aslında kafamdaki direkt hyperX Cloud III Wireless ama cloud 2 core falanda varmış birde gözüme Steelseries Arctis Nova 5 Wireless çarptı var mıdır önerisin yoksa cloud 3 alıp geçem mi
Bütçe çok iyi, hs80 max al keyfine bak

barracuda bana tatmin edici gelmedi , ben blackshark v2 pro , corsair hs80 ve nova 5 arasında kalmıştım diğer ikisi 6 7k larda gezdiği için nova 5 aldım
Blackshark V2 Pro da düşündüm ama onda xa kronik kırılma problemi varmış sanırım. Bir bilgin var mı hem Barracuda hem Blackshark için?

Blackshark V2 Pro da düşündüm ama onda xa kronik kırılma problemi varmış sanırım. Bir bilgin var mı hem Barracuda hem Blackshark için?
Heh evet v2 pro da bir tercih etmeme sebebimde menteşesinin her kullanıcıda patlak vermesi . ben kafamda kulaklığı her an kırılabilir niyetine kullanmak istemiyordum . SS seni üzmez ama fabrika ayarları çöp SS GG i net kurup ayarlar yapman şart

Ya razer blakshark V2 pro alacaksın ya da dediğini, ben nova 5x öneririm.

cloud 3 wireless al. Bir de dolby atmosdan eq ayarı yap bu attıklarının hepsinden iyi oluyor ses kalitesi. Zaten mikrofon ve batarya süresinde de hepsinden önde

Geri