Neler Yeni

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Bütçe
5000
Merhabalar şu anda kullanmış olduğum kulaklık bezdirdi beni. Gerek 2-3 saniyelik kopmalar olsun gerek malzeme kalitesi (gerçekten rezalet) olsun gerçekten çok kötü bir kulaklık. İskeleti bantlarla zor tutuyorum. Her tarafı soyuluyor deri kısmının. Bundan dolayı yeni bir kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Mikrofonu iyi olursa çok iyi olur. Bütçem 5 bin lira, önerilerinizi bekliyorum. Şu anlık aklımda G733 modeli var.
1711465842537.png

Shourd

80+ Gold
Merhabalar şu anda kullanmış olduğum kulaklık bezdirdi beni. Gerek 2-3 saniyelik kopmalar olsun gerek malzeme kalitesi (gerçekten rezalet) olsun gerçekten çok kötü bir kulaklık. İskeleti bantlarla zor tutuyorum. Her tarafı soyuluyor deri kısmının. Bundan dolayı yeni bir kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum. Mikrofonu iyi olursa çok iyi olur. Bütçem 5 bin lira, önerilerinizi bekliyorum. Şu anlık aklımda G733 modeli var.
Alıntıyı görüntüle
size belirli fiyat aralıkalrı ile önerilerim

5200tl bütçenizin bi tık üstü

sizin söyledğiniz g733

3500tl biraz daha az fiyata

ve yine bi tık daha geçmesi ile 5400tl ye

önerilerin bunlar seçim sizin

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
size belirli fiyat aralıkalrı ile önerilerim

5200tl bütçenizin bi tık üstü

sizin söyledğiniz g733

3500tl biraz daha az fiyata

ve yine bi tık daha geçmesi ile 5400tl ye

önerilerin bunlar seçim sizin
Hocam 5.5' a kadar çıkarım. Sizin öneriniz hangisidir? Bir de bu attıklarınızın hiçbirinde bluetooth yok galiba. Şart değil aslında ama olsa fena olmaz telefona bağlanmak için. Öyle bir model var mıdır?

Shourd

80+ Gold
Hocam 5.5' a kadar çıkarım. Sizin öneriniz hangisidir? Bir de bu attıklarınızın hiçbirinde bluetooth yok galiba. Şart değil aslında ama olsa fena olmaz telefona bağlanmak için. Öyle bir model var mıdır?
bunları önerim o zaman bu bütçenizi fazla aşıyor ama atim dedim

6200tl

bu biraz daha ugun 3500tl

bu bi tık daha iyi ama pek oyuncu kulaklığı havası yok bana göre 4600tl

buda gariban işi 3100tl-2750tl

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Furkan Demirtaş
ROG kulaklık nasıl bu hale geldi yav, benim paladin bile bu halde değil :D

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
ROG kulaklık nasıl bu hale geldi yav, benim paladin bile bu halde değil :D
Böyle bir malzeme kalitesizliği olamaz bir kere bile fırlatmadım veyahut başka bir şey yapmadım rezil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunları önerim o zaman bu bütçenizi fazla aşıyor ama atim dedim

6200tl

bu biraz daha ugun 3500tl

bu bi tık daha iyi ama pek oyuncu kulaklığı havası yok bana göre 4600tl

buda gariban işi 3100tl-2750tl
Hocam 5.5 son ama eğer çok fark etcekse Nova 7 ile 7+ kendimi zorlarım belki.

Shourd

80+ Gold
Böyle bir malzeme kalitesizliği olamaz bir kere bile fırlatmadım veyahut başka bir şey yapmadım rezil.

Hocam 5.5 son ama eğer çok fark etcekse Nova 7 ile 7+ kendimi zorlarım belki.
teknik özeliklerde öyle aman aman bi fark yok raze baracuda x ile

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,683
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
O bütçelere çıkamam hocam maalesef ya. Aşağısında öneriniz var mıdır? Bt' yi de geçtim artık olmasın razıyım.

teknik özeliklerde öyle aman aman bi fark yok raze baracuda x ile
Düz Barracude nasıl hoşuma gitti gibi o da.

Shourd

80+ Gold
O bütçelere çıkamam hocam maalesef ya. Aşağısında öneriniz var mıdır? Bt' yi de geçtim artık olmasın razıyım.

Düz Barracude nasıl hoşuma gitti gibi o da.
baracuda ile baracuda x arasındaki farklar şöyle baracuda x in kumandası ve mikrofonunun işlevleri daha fazla ve şarjı verisel olarak daha fazla gidiyor baracuda ise tamamen farklı bi ses sürücüsüne sahip baracuda x 7.1 e sahip iken baracuda THX spatiul ses sürücüsüne sahip ve daha fazla platformda kulanılabiliniyor bu kadar hocam farkları seçim sizindir

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
baracuda ile baracuda x arasındaki farklar şöyle baracuda x in kumandası ve mikrofonunun işlevleri daha fazla ve şarjı verisel olarak daha fazla gidiyor baracuda ise tamamen farklı bi ses sürücüsüne sahip baracuda x 7.1 e sahip iken baracuda THX spatiul ses sürücüsüne sahip ve daha fazla platformda kulanılabiliniyor bu kadar hocam farkları seçim sizindir
Hocam son olarak G733, Barracuda, Barracuda X, HyperX Cloud Wireless 3, Arctis 7+ arasından sizin seçiminiz hangisi olurdu? @Fabrizio Romano hocam sizi de kulaklık konularında görüyordum. Düşüncenizi almak isterim.

Shourd

80+ Gold
Hocam son olarak G733, Barracuda, Barracuda X, HyperX Cloud Wireless 3, Arctis 7+ arasından sizin seçiminiz hangisi olurdu? @Fabrizio Romano hocam sizi de kulaklık konularında görüyordum. Düşüncenizi almak isterim.
hyperx sebebi ise verisel olarak çok daha yüksek ses kalitesine sahip ve oyun için baya iyi kötü yanı denebilcek yanı ise bunlar arasında en uzun şarj süresine sahip barracuda x 50 saat kulanım ömrü sunuyorken hyperx 30 saat unutmayalım bunlar veriselşeyler ben hyper x alırdım sonuç olarak g733 herne kadar çekici gelsede oyun sever olarak hperx alırım

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
hyperx sebebi ise verisel olarak çok daha yüksek ses kalitesine sahip ve oyun için baya iyi kötü yanı denebilcek yanı ise bunlar arasında en uzun şarj süresine sahip barracuda x 50 saat kulanım ömrü sunuyorken hyperx 30 saat unutmayalım bunlar veriselşeyler ben hyper x alırdım sonuç olarak g733 herne kadar çekici gelsede oyun sever olarak hperx alırım
Sağ olun hocam değerli düşünceniz için. Dediğiniz gibi G733 tasarımından mı nedir bilmiyorum çok çekici duruyor gerçekten. Ama C3 W alacağım gibi duruyor.

Top Bottom