Tdarlhe Butwipq
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
Kablosuz modeme ethernet bağlayıp pcye bağlayacağım.Ama farklı cihazdan modeme kablosu baglanabilirmiyim?
Sıkıntınızı şöyle anladım Superbox gibi bir modeme ethernet bağlamak istiyorsunuz ?Kablosuz modeme ethernet bağlayıp pcye bağlayacağım.Ama farklı cihazdan modeme kablosu baglanabilirmiyim?
SuperonlineSıkıntınızı şöyle anladım Superbox gibi bir modeme ethernet bağlamak istiyorsunuz ?
?What dedin gülüm?
Türkçe hocana sevgilerimi ilettikten sonra sorunu tekrar sorar mısın lütfen?
Yazım gayet net anlasiliyor.Telefondan yazdigim icin olabilir.Kablosuz wifi var modemden pcye ethernet cekicem diger cihazlar kablosuz baglanabilirmi?Türkçe hocana sevgilerimi ilettikten sonra sorunu tekrar sorar mısın lütfen?
Hiçbir şey anlamadım.Kablosuz modeme ethernet bağlayıp pcye bağlayacağım.Ama farklı cihazdan modeme kablosu baglanabilirmiyim?
Bağlanabilir.Yazım gayet net anlasiliyor.Telefondan yazdigim icin olabilir.Kablosuz wifi var modemden pcye ethernet cekicem diger cihazlar kablosuz baglanabilirmi?
Evet bağlanabilir.Yazım gayet net anlasiliyor.Telefondan yazdigim icin olabilir.Kablosuz wifi var modemden pcye ethernet cekicem diger cihazlar kablosuz baglanabilirmi?
Ve türkçeyi inligizceyi ayni anda kullanmassan sevinirim.What dedin gülüm?