1.5- 2.5k arası
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
ilk defa gördüm bu markayı kaliteli midir ki bu fiyatı hak edecek kadar? ben steelseries rival 3 wireless düşünmüştüm şu anki kullandığım da steelseries gayet memnunum.VXE R1 Wireless Mouse
Ürün stoklara giriş yapmıştır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti...wraithesports.com
R1 Pro tercih edebilirsin.
Çok kaliteli markadır. Fps oyunları için biçilmiş kaftan.ilk defa gördüm bu markayı kaliteli midir ki bu fiyatı hak edecek kadar? ben steelseries rival 3 wireless düşünmüştüm şu anki kullandığım da steelseries gayet memnunum.
Attığım mouse iyi . Bilindik bir mouse forumu sıkça ziyaret ediyorsan . Malzeme kalitesi de iyi .Ben pro max olanını kullanıyorumilk defa gördüm bu markayı kaliteli midir ki bu fiyatı hak edecek kadar? ben steelseries rival 3 wireless düşünmüştüm şu anki kullandığım da steelseries gayet memnunum.
Allah allah 10 yıldır fps oyunları oynuyorum hiç denk gelmedim. genelde zowie filan kullanılır da bilemedim. Bu yerli bi marka sanırsam. Monster gibi çinden alıp üstüne etiket basıp geçiyorlar tahminimceÇok kaliteli markadır. Fps oyunları için biçilmiş kaftan.
Mouse piyasası tekellik olmayan bir piyasa. Bir çok kaliteli marka var. Wraith sitesinde satılan mouselar da fps oyunu odaklı kaliteli markalardır. Ben de foruma girmeden pek bilmiyordum ama gerçekten kaliteli olduğunu forum üyelerinden de bol bol duydum.Allah allah 10 yıldır fps oyunları oynuyorum hiç denk gelmedim. genelde zowie filan kullanılır da bilemedim. Bu yerli bi marka sanırsam. Monster gibi çinden alıp üstüne etiket basıp geçiyorlar tahminimce
rival 3 u 4e 5e katlar kuzende rival 3 var bende f1 pro var dusunmeden alabilirsin f1 veya r1 iilk defa gördüm bu markayı kaliteli midir ki bu fiyatı hak edecek kadar? ben steelseries rival 3 wireless düşünmüştüm şu anki kullandığım da steelseries gayet memnunum.