vxe r1Kablosuz mouse önerisi bütçe farketmez
fark etmez demiş öner geç işte, sanane adamın elindeki paradanBütçe fark etmez diye bir şey yoktur kardeşim adam gelir sana 1k 'da önerir 7k'da herkesin illa ki ortalama bütçesi vardır
Razer DeathAdder V3 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Logitech G PRO X Superlight 2
Gereksiz mahlukat bi fiyat aralığı olmalı nasıl seviye de bir ürün arıyorfark etmez demiş öner geç işte, sanane adamın elindeki paradan
Bende onu istiyorum zaten kardeşim bütçe farketmez demek o anlama geliyor isteyen 1k da önerebilir 7k da önerebilirBütçe fark etmez diye bir şey yoktur kardeşim adam gelir sana 1k 'da önerir 7k'da herkesin illa ki ortalama bütçesi vardır
Razer DeathAdder V3 Pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Logitech G PRO X Superlight 2
1k'lık ürünle 7k'lık ürün aynı klasmanda mı? ortalama vereceğin bütçeyi belirtirsin 10k dersen o bütçeye yakın öneri yapılır diğer türlü buraya karman çorman ürünler atıp dururlarBende onu istiyorum zaten kardeşim bütçe farketmez demek o anlama geliyor isteyen 1k da önerebilir 7k da önerebilir
ben burda 1k mouse ile 7k mouse aynı kalitede yazmadım zaten bütçe farketmez demek kullandığınız mouse yi önerin demek önerin varsa öner yoksa boş yorum atma1k'lık ürünle 7k'lık ürün aynı klasmanda mı? ortalama vereceğin bütçeyi belirtirsin 10k dersen o bütçeye yakın öneri yapılır diğer türlü buraya karman çorman ürünler atıp dururlar
Kablosuz mouse önerisi bütçe farketmez