Neler Yeni

Kablosuz Mouse Önerisi

MrDadaş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Muhammed DURSUN
asus tuf gaming m3 modelini alabilirsin. ben kullanıyorum memnunum.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
G
asus tuf gaming m3 modelini alabilirsin. ben kullanıyorum memnunum.

Arkadaş kablosuz mouse arıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar 2 hafta kadar once prime wireless aldim ama pili somuyuruyor neredeyse ve surekli pil masrafi cikarticak gibi duruyor o yuzden yeni mouse almaya karar verdim.Yine kablosuz istiyorum ama hem kablolu hem kablosuz kullanilan sarj edilenler varya arkadaslar anladiniz siz beni pil derdi olmayan kablosuzlar ondan guzel fiyat performans olan varsa onerirmisiniz.Butce bunu 450 ye almistim onerceginiz de bundan cok yuksek olmassa sevinirim.

Asus Pugio II cok güzel bir mouse aktif olarak notebook'umda kullanıyorum ki fiyatıda ara ara güzel düşüyor takip edip yakalayın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet Ali CEVİZLİ
Arkadaslar 2 hafta kadar once prime wireless aldim ama pili somuyuruyor neredeyse ve surekli pil masrafi cikarticak gibi duruyor o yuzden yeni mouse almaya karar verdim.Yine kablosuz istiyorum ama hem kablolu hem kablosuz kullanilan sarj edilenler varya arkadaslar anladiniz siz beni pil derdi olmayan kablosuzlar ondan guzel fiyat performans olan varsa onerirmisiniz.Butce bunu 450 ye almistim onerceginiz de bundan cok yuksek olmassa sevinirim.
bütçene göre steelseries e bakabilirsin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hem kablolu hem kablosuz kullanılabilen hem de şarjlı mouse görmedim ben o bütçede. Pilli bulursunuz muhtemelen. Tam istedikleriniz gibi bir şey istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekecek. Ben g305 kullanıyorum pil ile çalışıyor rahat 3-4 ay gidiyor. O bütçede bunu önerebilirim.

Top Bottom