Kablosuz Mouse önerisi?

Elimin boyutu ve tutuş şeklimi tam bilmiyorum da :D Yani aslında aradığım mousun speed mouse olması da önemli valorantı biraz profesyonel oynuyorum ve kablolu mouse kablosu her yere takılıyor fazla alanım yok o yüzden kablosuz alıyorum yani e spor markası olarak Logitech önerdiler o kadar bildiğiniz daha iyi marka varsa hem ; Sensör, Yazılım, Hafiflik vs. olarak onada bakabilirim.
Rival 3 kullanıyorum şu an. Gereksiz masraf olmasa Wireless modele geçerim. Logitech alacak olsam Superlight dışında da düşünmezdim ki 1.5K civarı fiyatları da biraz mantıksız kılıyor.
Konuyla alakasız ne kadar profesyonel oynuyorsunuz hangi ranktasınız?

G305 kullanıyorum. Hafif bir mouse sayılır. Hero sensör bulunuyor. Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. Gecikme konusunda kablolu farelerden bir farkı yok. Performans ve dayanıklılık modu var. Aldığımdan beri performansta kullanıyorum. Pili daha çok tüketen mod olmasına rağmen 3 ayı geçti kullanma sürem. Günlük işlerde dayanıklılığa geçersen daha da uzar bu süre. Pil konusunda başarılı bir model bence. İçinden bir adet duracell pil çıkıyor. Tavsiye ederim.

Rival 3 kullanıyorum şu an. Gereksiz masraf olmasa Wireless modele geçerim. Logitech alacak olsam Superlight dışında da düşünmezdim ki 1.5K civarı fiyatları da biraz mantıksız kılıyor.
Konuyla alakasız ne kadar profesyonel oynuyorsunuz hangi ranktasınız?
Dia 2'yim daha öncesinde immo 2'ye kadar çıkmıştım fakat mousum baya eskidi o yüzden kablosuz mouse bakmaya başladım superlight alacaktım fakat çok pahalı o yüzden fiyat perfomans mouse arıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G305 kullanıyorum. Hafif bir mouse sayılır. Hero sensör bulunuyor. Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. Gecikme konusunda kablolu farelerden bir farkı yok. Performans ve dayanıklılık modu var. Aldığımdan beri performansta kullanıyorum. Pili daha çok tüketen mod olmasına rağmen 3 ayı geçti kullanma sürem. Günlük işlerde dayanıklılığa geçersen daha da uzar bu süre. Pil konusunda başarılı bir model bence. İçinden bir adet duracell pil çıkıyor. Tavsiye ederim.
Sensör kablolu ile aynısıyla para vermeye gerek yok hocam teşekkür ederim yinede.

Dia 2'yim daha öncesinde immo 2'ye kadar çıkmıştım fakat mousum baya eskidi o yüzden kablosuz mouse bakmaya başladım superlight alacaktım fakat çok pahalı o yüzden fiyat perfomans mouse arıyorum.
Yanlış anlamayın da dia immoda profesyonel olunuyor mu? Dia elodayım ben de şu an plat3 aslında.

Yanlış anlamayın da dia immoda profesyonel olunuyor mu? Dia elodayım ben de şu an plat3 aslında.
Hocam radi ye kadar çıkmaya çalışıyorum fakat mousum eskidi işte yani o yüzden mouse değiştiriyorum niye bu kadar sorguladınız? :D

Hocam radi ye kadar çıkmaya çalışıyorum fakat mousum eskidi işte yani o yüzden mouse değiştiriyorum niye bu kadar sorguladınız? :D
Merak ettim :D Ben de immo olmaya çalışıyorum şu anda o yüzden sordum

Merak ettim :D Ben de immo olmaya çalışıyorum şu anda o yüzden sordum
Bana hafif ve sensörü iyi kablosuz mouse lazım bir tık daha bütçe arrtırabilirim ve evet mouse farkı da refleks olarak çok işe yarıyor bu sayede seri vuruşlar atabiliyorsunuz.

Tekrardan selamlar :D Arkadaşlar valorant oynuyorum ve mouse değiştirmeye karar verdim kablolu mouse kullanmaktan sıkıldım ve kablosuz mouse geçmeye karar verdim valorant için sağlam kablosuz gaming önerisi yaparsanız çok makbule geçer.

Bana hafif ve sensörü iyi kablosuz mouse lazım bir tık daha bütçe arrtırabilirim ve evet mouse farkı da refleks olarak çok işe yarıyor bu sayede seri vuruşlar atabiliyorsunuz.
Logitechin 405 mi ne modeli vardı hafif duruyor. Orta bütçelerde alınabilir gibi.

Bendede var 6 ay oldu Pil takalı daha çalışıyor güzel bir model tavsiye ederim

Logitechin 405 mi ne modeli vardı hafif duruyor. Orta bütçelerde alınabilir gibi.
Evet G405 düşünüyorum şuan fakat başka markaların da varsa her türlü öneriye açığım :) (Kötü markalar hariç :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,427
Üyeler
184,625
Son üye
asertyunun laneti
Geri