Neler Yeni

Kablosuz Mouse önerisi?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Elimin boyutu ve tutuş şeklimi tam bilmiyorum da :D Yani aslında aradığım mousun speed mouse olması da önemli valorantı biraz profesyonel oynuyorum ve kablolu mouse kablosu her yere takılıyor fazla alanım yok o yüzden kablosuz alıyorum yani e spor markası olarak Logitech önerdiler o kadar bildiğiniz daha iyi marka varsa hem ; Sensör, Yazılım, Hafiflik vs. olarak onada bakabilirim.
Rival 3 kullanıyorum şu an. Gereksiz masraf olmasa Wireless modele geçerim. Logitech alacak olsam Superlight dışında da düşünmezdim ki 1.5K civarı fiyatları da biraz mantıksız kılıyor.
Konuyla alakasız ne kadar profesyonel oynuyorsunuz hangi ranktasınız?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
G305 kullanıyorum. Hafif bir mouse sayılır. Hero sensör bulunuyor. Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. Gecikme konusunda kablolu farelerden bir farkı yok. Performans ve dayanıklılık modu var. Aldığımdan beri performansta kullanıyorum. Pili daha çok tüketen mod olmasına rağmen 3 ayı geçti kullanma sürem. Günlük işlerde dayanıklılığa geçersen daha da uzar bu süre. Pil konusunda başarılı bir model bence. İçinden bir adet duracell pil çıkıyor. Tavsiye ederim.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Rival 3 kullanıyorum şu an. Gereksiz masraf olmasa Wireless modele geçerim. Logitech alacak olsam Superlight dışında da düşünmezdim ki 1.5K civarı fiyatları da biraz mantıksız kılıyor.
Konuyla alakasız ne kadar profesyonel oynuyorsunuz hangi ranktasınız?
Dia 2'yim daha öncesinde immo 2'ye kadar çıkmıştım fakat mousum baya eskidi o yüzden kablosuz mouse bakmaya başladım superlight alacaktım fakat çok pahalı o yüzden fiyat perfomans mouse arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

G305 kullanıyorum. Hafif bir mouse sayılır. Hero sensör bulunuyor. Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum. Gecikme konusunda kablolu farelerden bir farkı yok. Performans ve dayanıklılık modu var. Aldığımdan beri performansta kullanıyorum. Pili daha çok tüketen mod olmasına rağmen 3 ayı geçti kullanma sürem. Günlük işlerde dayanıklılığa geçersen daha da uzar bu süre. Pil konusunda başarılı bir model bence. İçinden bir adet duracell pil çıkıyor. Tavsiye ederim.
Sensör kablolu ile aynısıyla para vermeye gerek yok hocam teşekkür ederim yinede.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Dia 2'yim daha öncesinde immo 2'ye kadar çıkmıştım fakat mousum baya eskidi o yüzden kablosuz mouse bakmaya başladım superlight alacaktım fakat çok pahalı o yüzden fiyat perfomans mouse arıyorum.
Yanlış anlamayın da dia immoda profesyonel olunuyor mu? Dia elodayım ben de şu an plat3 aslında.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Yanlış anlamayın da dia immoda profesyonel olunuyor mu? Dia elodayım ben de şu an plat3 aslında.
Hocam radi ye kadar çıkmaya çalışıyorum fakat mousum eskidi işte yani o yüzden mouse değiştiriyorum niye bu kadar sorguladınız? :D

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam radi ye kadar çıkmaya çalışıyorum fakat mousum eskidi işte yani o yüzden mouse değiştiriyorum niye bu kadar sorguladınız? :D
Merak ettim :D Ben de immo olmaya çalışıyorum şu anda o yüzden sordum

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Merak ettim :D Ben de immo olmaya çalışıyorum şu anda o yüzden sordum
Bana hafif ve sensörü iyi kablosuz mouse lazım bir tık daha bütçe arrtırabilirim ve evet mouse farkı da refleks olarak çok işe yarıyor bu sayede seri vuruşlar atabiliyorsunuz.

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları, eğitim, sağlık
Tekrardan selamlar :D Arkadaşlar valorant oynuyorum ve mouse değiştirmeye karar verdim kablolu mouse kullanmaktan sıkıldım ve kablosuz mouse geçmeye karar verdim valorant için sağlam kablosuz gaming önerisi yaparsanız çok makbule geçer.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bana hafif ve sensörü iyi kablosuz mouse lazım bir tık daha bütçe arrtırabilirim ve evet mouse farkı da refleks olarak çok işe yarıyor bu sayede seri vuruşlar atabiliyorsunuz.
Logitechin 405 mi ne modeli vardı hafif duruyor. Orta bütçelerde alınabilir gibi.

Efem1905

80+ Bronze
Bendede var 6 ay oldu Pil takalı daha çalışıyor güzel bir model tavsiye ederim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Logitechin 405 mi ne modeli vardı hafif duruyor. Orta bütçelerde alınabilir gibi.
Evet G405 düşünüyorum şuan fakat başka markaların da varsa her türlü öneriye açığım :) (Kötü markalar hariç :D)

Top Bottom