bende merak ediyorum bunurazer viper mini kullanıyorum hocam hafif mouse tercihim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca sorum şu:
- Click latency rekabetçi ve hızlı oyunlarda (Overwatch, Apex gibi) ne olmalı? Kablosuz mouse almak mantıklı mı?
bende merak ediyorum bunurazer viper mini kullanıyorum hocam hafif mouse tercihim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca sorum şu:
- Click latency rekabetçi ve hızlı oyunlarda (Overwatch, Apex gibi) ne olmalı? Kablosuz mouse almak mantıklı mı?
Mouse hafifliği biraz kullanıcı şeyi ya. Ben mouse u elimde hissetmek isterim mesela. Delikli melikli modeller bana göre değil. Hem tozlanması da çok olur düşüncesiyle hemde evdeki muhabbet kuşlarının içine sıçma korkusuyla tercih etmemiştim.G305, 90 gram çok değil mi hocam?
hocam ben 70 hadi olsun maksimum 75 gram tercihimdir. Parmaktan oynadığım için hafif şart bana.Mouse hafifliği biraz kullanıcı şeyi ya. Ben mouse u elimde hissetmek isterim mesela. Delikli melikli modeller bana göre değil. Hem tozlanması da çok olur düşüncesiyle hemde evdeki muhabbet kuşlarının içine sıçma korkusuyla tercih etmemiştim.
bütçe aşıyor fakat öneriyim dedim 69 gram sanırsam https://m.n11.com/urun/glorious-model-o-kablosuz-optik-oyuncu-mouse-1686996?magaza=zoccoshop#Çok uzun süredir Razer Viper Mini kullanıyorum ve artık değiştirip kablosuz bir fareye geçme kararı aldım.
Elim çok büyük değil ve Fingertip tutuşu kullanıyorum genel olarak.
1000₺ civarı bir bütçem var, önerilere açığım.
Hafif olması önemli.