Kablosuz Mouse Önerisi

Ghoul

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
523
700-1500 Tl bandında kablosuz mouse önerisi yaparmısınız arkadaşlar ? Kablolu bunu al pişman olmazsın dediğiniz varsa oda olur. Forumda sürekli connect game in farelerini görüyorum ordan M800 Pro yu aşırı beğendim ama siteye güvenemiyorum alınır mı bilemedim. Linklerinizi bekliyorum.

Site güvenilir sadece iletişimi düşük seviyede.1500 bütçen varsa buna bak daha kalitelidir

Site güvenilir sadece iletişimi düşük seviyede.1500 bütçen varsa buna bak daha kalitelidir
siz alışveriş yaptınızmı ordan hiç hocam fiyatları ucuz olması beni biraz şaşırtıyor açıkcası ama

siz alışveriş yaptınızmı ordan hiç hocam fiyatları ucuz olması beni biraz şaşırtıyor açıkcası ama
İndirim olduğundan ucuz fiyatlar şaşırılacak bir şey yok. Ben de m800 pro aldım bugün. Konusu var zaten. Ordan bilgi alabilirsin.

İndirim olduğundan ucuz fiyatlar şaşırılacak bir şey yok. Ben de m800 pro aldım bugün. Konusu var zaten. Ordan bilgi alabilirsin.
hayırlı olsun hocam bende m800 pro yu sevdim ordan bakıp tasarımını falan. çok küçük değil değilmi elim biraz büyük ama

hayırlı olsun hocam bende m800 pro yu sevdim ordan bakıp tasarımını falan. çok küçük değil değilmi elim biraz büyük ama
Küçük bir mouse sayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,675
Üyeler
190,782
Son üye
ardademirok
Geri