Neler Yeni

Kablosuz Oyuncu Klavye Önerisi (2025)

Poftuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Durmax
Bütçe
8000
Merhabalar kablosuz oyuncu klavyesi almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım kablosuz olması şart fakat kablo ilede kullanımı olmalı ve renk olarak beyaz olmalı biraz forumları gezdiğimde AK820 Pro / Aula F75 bu iki klavyeyi buldum kararsız kaldım veya sizin önerebileceğiniz kablosuz klavyeler var mı 8000 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Efecan

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Kenan Çelik
Bende bütçeden bağımsız güzel bir kablosuz tam boy klavye ile mouse arıyorum ama bir türlü vakit ayırıp araştıramadım. Konuya iyi tavsiye gelirse alır geçerim.

Poftuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Durmax
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bütçeden bağımsız güzel bir kablosuz klavye ile mouse arıyorum ama bir türlü vakit ayırıp araştıramadım. Konuya iyi tavsiye gelirse alır geçerim.
Reis mouseyi dün akşam sipariş ettim sistemi komple kablosuza geçiriyorum mouse olarak wraithesports sitesinden VXE R1 PRO MAX beyaz aldım stoklarda beyaz sanirim tukendi bile baya arastirdim ben bu mousede karar kildim fakat klavyede bir türlü karar kilamadim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
https://wraithesports.com/products/...tik-switch?_pos=1&_psq=Santorini&_ss=e&_v=1.0 aynı klavye wraith de 5.5k ben de yakın zaman da arkadaşıma aldırdım memnun.

Poftuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Durmax

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Nasıl klavye reis kullandın mı artisi eksisi nedir aydinlatabilir misin rica etsem
Manyetik switch var yani rapid trigger, snap tap özellikleri var üstünde bir de kablolu bağlarsan 8k hz var kablosuz ve bluetooth bağlanma özellikleri var. Arkadaşım kullanıyor memnun.

Poftuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Durmax
Bunun 2 versiyonu var sanirim manyetik ve mekanik olmak üzere hangisini tercih etmeliyim oyun için manyetik mi mekanik mi

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
XXXX

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Batuhan Divrik
Bunun 2 versiyonu var sanirim manyetik ve mekanik olmak üzere hangisini tercih etmeliyim oyun için manyetik mi mekanik mi
Wraith ve gaming genden atılanlar manyetik modelleri. Eğer valorant gibi fps oyunları ağırlıklı oynayacaksanız kesinlikle manyetik alın. Eğer fps oyunu ağırlıklı değilse https://www.gaming.gen.tr/urun/6134...t-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ veya https://www.gaming.gen.tr/urun/5853...a-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu modellere yönel.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Efecan
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
caner yıldız
aula f75 kullanıyorum gayet menmunum. Bütçen Varsa HE klavye neden olmasın.

Top Bottom