hocam kim bilir kaç ay sonra gelicek orda gösterilen tarihlerde asla gelmiyor o ürünler650 TL tuttu şurası para değil
24 gün içinde gelmezse iade diyor ne kaybederiz bi yemek parasıhocam kim bilir kaç ay sonra gelicek orda gösterilen tarihlerde asla gelmiyor o ürünler
hiç güvenli durmuyorBu temu ne yurtdışı mı yerli firmamı ?
hocam kim bilir kaç ay sonra gelicek orda gösterilen tarihlerde asla gelmiyor o ürünler
Neyi kötülüyorsun hocam denedinmi? Hadi denemedin bizede inanmiyorsun youtubedemi yok? Gir aç bak az şu kötü düşüncelerden arın trendyol gibi uygulama aliexpress i geride biraktı bırakacak az görün gerçekleri.hiç güvenli durmuyor
Gelir hocam ben 23 parça sipariş etmiştim dün şuan kargolanmiş bedava ürünler.Beyler böyle değişik değişik ürünler aldım bunların hepsi böyle gelir mi sizce?
At s2 ya kullanmadan güven vermedi demeleri yok mu şxşwşxşs sipariş verdim bende gelmese de çok önemli bir şey değil yani denemiş olurum belki ileride uyguna bir şey gelirse rahat alırımNeyi kötülüyorsun hocam denedinmi? Hadi denemedin bizede inanmiyorsun youtubedemi yok? Gir aç bak az şu kötü düşüncelerden arın trendyol gibi uygulama aliexpress i geride biraktı bırakacak az görün gerçekleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelir hocam ben 23 parça sipariş etmiştim dün şuan kargolanmiş bedava ürünler.
At s2 ya kullanmadan güven vermedi demeleri yok mu şxşwşxşs sipariş verdim bende gelmese de çok önemli bir şey değil yani denemiş olurum belki ileride uyguna bir şey gelirse rahat alırım
Sansürsüz yazsana kral korkuyomusunAt s2 ya kullanmadan güven vermedi demeleri yok mu şxşwşxşs sipariş verdim bende gelmese de çok önemli bir şey değil yani denemiş olurum belki ileride uyguna bir şey gelirse rahat alırım
Korkunun ecele faydası yok yeğennnnSansürsüz yazsana kral korkuyomusun
Hepsi tek pakette mi geliyor sanırım 5 parça sınır var dı?Neyi kötülüyorsun hocam denedinmi? Hadi denemedin bizede inanmiyorsun youtubedemi yok? Gir aç bak az şu kötü düşüncelerden arın trendyol gibi uygulama aliexpress i geride biraktı bırakacak az görün gerçekleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelir hocam ben 23 parça sipariş etmiştim dün şuan kargolanmiş bedava ürünler.
tamam yoksa yaz bakalımKorkunun ecele faydası yok yeğennnn