Kaç gb internet size yetiyor?

40gb interneti 1 bucuk hafta bitirdim
200gb taşına bilir interneti 1 haftada bitirdim tabi kulananlar var ama çoğunu ben kullanıyorum

rekorlarınızı bekliyorum
yillik 2 tb internetim var yaklasik evde ev interneti olmasina ragmen 1.5 harciyorum en az.

200gb taşına bilir interneti 1 haftada bitirdim tabi kulananlar var ama çoğunu ben kullanıyorum

rekorlarınızı bekliyorum
10mu 15gb mi ne turkcell kullanıyordum salla kazan yapmasamda yetiyordu ki genelde mobil veriyi kullanırım şuan 20gb vodafone geçtim

rekorlarınızı bekliyorum
200gb bitirebilmenin birkaç yolu tek var hocam, bunlardan kurtulursan interneti bitirmezsin diye düşünüyorum. Öncelikle yt 4k veya 2k izlemeyi bırak, 4k-2k veya bluray film izlemeyide bırak, bu intten oyun indirmeyide bırak, torrentden uzak dur(torrent gösterdiğinden çok internet yiyor. Bunları yapmazsan internetin bitmez bence.

Genelde PC kullaniyorum ve ev interneti ile 2137 GB Kullandigimi hatirliyorum

Aylik ise ortalama 700-1.500 GB Arasi kullaniyorum O Ay ki duruma bagli

200gb bitirebilmenin birkaç yolu tek var hocam, bunlardan kurtulursan interneti bitirmezsin diye düşünüyorum. Öncelikle yt 4k veya 2k izlemeyi bırak, 4k-2k veya bluray film izlemeyide bırak, bu intten oyun indirmeyide bırak, torrentden uzak dur(torrent gösterdiğinden çok internet yiyor. Bunları yapmazsan internetin bitmez bence.
çözünürlük ayarlanmıyor zaten
şebeke çekmiyor ama ona rağmen int hızlı gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen bir konu açmıştım
mobil veri otomatik nasıl kapanır diye geceleri uyuduğum zaman mobil veriyi kapatmayı unutuyorum sizde bir çözüm varmı?

çözünürlük ayarlanmıyor zaten
şebeke çekmiyor ama ona rağmen int hızlı gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen bir konu açmıştım
mobil veri otomatik nasıl kapanır diye geceleri uyuduğum zaman mobil veriyi kapatmayı unutuyorum sizde bir çözüm varmı?
Konuyu yükselt bilen vardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,162
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri