Dostum büyük bir kitlesi olduğu için anketlerde vs. o alıyor tabi rdr 2 fln daha iyi bir oyundur ama oynamayarak bu oyunun ''kötü'' olduğunu nasıl anladın. Garip gerçekten oynamadım diyorsun bide beni sarmıyor diyorsun. Ben anlamadım biraz anlatsana knk.Bir kere bile oynamadım ve kesinlikle abartıldığı kadar güzel değil beni sarmıyor
Cümlenin sonuna beni satmıyor dedim ama okumadın sanırım herneyseDostum büyük bir kitlesi olduğu için anketlerde vs. o alıyor tabi rdr 2 fln daha iyi bir oyundur ama oynamayarak bu oyunun ''kötü'' olduğunu nasıl anladın. Garip gerçekten oynamadım diyorsun bide beni sarmıyor diyorsun. Ben anlamadım biraz anlatsana knk.
evet devam edince konuşurum demişsin mantıklı ama sen direk hikayeli oyunlara ısınamıyorsun bence ve izlemekle oynamak eşit değil ve bencede bi tık abartılıyor onun sebebi de büyük kitle ve izleyerek bu kadar kesin konuşma benceCümlenin sonuna beni satmıyor dedim ama okumadın sanırım herneyse
Oynamak zorunda değilim videolarını izleyip güzel olup olmadığını anlamak mümkün mesela 700tllik bir oyunu almadan önce videosuna bakarsın güzel mi değil mi diye ona göre alırsın buda o mantık rdr2 binde abartılması saçma güzel oyun ona lafım yok şu an oynuyorum güzel denebilir ama abartılcak kadar bir şey göremedim belkide biraz daha oynamaya devam edince görürüm(5 saatteyim)
Kanka herkese konuşmadım bence dedimevet devam edince konuşurum demişsin mantıklı ama sen direk hikayeli oyunlara ısınamıyorsun bence ve izlemekle oynamak eşit değil ve bencede bi tık abartılıyor onun sebebi de büyük kitle ve izleyerek bu kadar kesin konuşma bence
20 saatim var hiç görev yapmadım yarısından fazlasını kardeşim oynadı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç saat sürüyor ort bitirmek ?
3 kez pc de bitir dim 1 kez konsoldaBen Epic GTA 5'i ücretsiz yaptığında oynayıp bitirmiştim.Arada bir aklıma gelsede dönüp tekrar oynamadım.Siz kaç kere GTA 5'i bitirdiniz?
güzel kanka Polat,Çakır,Abdülhey,Memati,İskender Büyük,Aron Feller,Cahit,Pusat Çakır vardı galiba birde Polat Alemdar'ın ofisi.Kurtlar vadisi modu güzel mi?