O da olabilir aslında 10 da ilk başlangıç için fazla olabilirSonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kişiye bağlı birazda
O da olabilir aslında 10 da ilk başlangıç için fazla olabilirSonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?
Sonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?
Sanırım birşekilde kilo anlamında deneme yanılma yapmam lazım.O da olabilir aslında 10 da ilk başlangıç için fazla olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kişiye bağlı birazda
Valla ben demir döküm kullaniyorum. Nete yazin 50 kg agirlik seti diye cikar illaLink varmı?
1 ay sonra falan hafif gelmesinmi hocam?
4KG (4x2)Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
Hocam sanırım 7-8 kglik bir şey daha iyi olur hem az değil hem fazla değil. Tabi ucuzunu bulursam. Açıkcası en ucuz hangisiyse onu alacağım zaten çok kalite farkı olacağını sanmıyorum.O da doğru.
Avessa Scucs 10 Kg Dambıl Set, 2 Adet Toplam 20 Kg, Karma, Standart : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Avessa Scucs 10 Kg Dambıl Set, 2 Adet Toplam 20 Kg, Karma, Standart : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Bu daha iyidir ileriye dönük olur.
Hocam sanırım 7-8 kglik bir şey daha iyi olur hem az değil hem fazla değil. Tabi ucuzunu bulursam. Açıkcası en ucuz hangisiyse onu alacağım zaten çok kalite farkı olacağını sanmıyorum.