Neler Yeni

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Dumbell almanı önermem. Vücut ağırlığıyla yapılabilecek en güzel spor calisthenics. Calisthenics antrenmanları yapacağınız bir park bulun. Uzun vadede 5-10kg dumbellerden, evdeki egzersizlerden çok daha faydalı olacaktır.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Muhammet Kürkçü
Aynen 7 iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmkanın varsa ağırlık arttırılabilenlerden alman en iyisi olur
Hocam onlar çok pahalı ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dumbell almanı önermem. Vücut ağırlığıyla yapılabilecek en güzel spor calisthenics. Calisthenics antrenmanları yapacağınız bir park bulun. Uzun vadede 5-10kg dumbellerden, evdeki egzersizlerden çok daha faydalı olacaktır.
Bakacağım hocam teşekkürler şimdi yemeğe gitmek zorundayım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Fazla olması daha çok kas yapacağın anlamına gelmez önemli olan doğru yapmak ve hissetmek bende 186 boy 57 kiloyum 5kg ile başlamıştım şuan hala 5 ile devam ediyorum yakında 10kg geçicem ama sen 5 ile başla tâbi

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5 kg bandıl alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,165
İsim
Burak Karadağ
Dostum 5 KG lık bandıllar ile hafiften başlayıp ardından zaman geçtikçe 7,5 - 10 ... gidersin.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
5 veya 10 olabilir 10 ileri dönük olur başta çok çabuk yorulursunuz ama sonra tam size göre olur
10 la başlanmaz, 5 idealdir. 10 ileriye dönük olur ama hem başta kaldıramazsınız hem de 10 luğu rahat kaldırmak için aylarca spor yapman lazım.

NespaY

80+ Silver
Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5 kiloluk bangılla başla sonra kendini alışıyor gibi hissettiğin an yani bandıl sana hafif geleceği zaman git 10 kiloluk bir danbıl alırsın böyle böyle bungel ile geliştirirsin kendini ama sırf dunebıl ile gelişmek çok zor.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
10 maksimum tekrarına göre almalısın 10 maksimum tekrar demek 10 kez kaldırıp 11.kez kaldıramadığın ağırlıktır. Doğrusu bu şekildedir.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
İstersen sana özelden bir instagram sayfası önerebilirim dumbell ile yapılabilecek egzersizleri. Ben çoğunlukla benchpress (Close press ve rotation press), upright row ve arada diamond pushup. Günlük olarak bunları yapıyorum daha 1 - 2 hafta olmasına rağmen tatmin edici bir değişim var. Ayrıca ben ciddi yapmıyorum, senin amacın ciddiyse çok daha iyisini yaparsın.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Her gün şınav mekik çekiyorsan 5 kg hafif gelir şu an. 10 kg al en az bence.

Top Bottom