Kaç Kg dambıl almalıyım?

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,581
Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?

Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5kg ile başlayabilirsin mekik şınav ile birlikte üf

5 veya 10 olabilir 10 ileri dönük olur başta çok çabuk yorulursunuz ama sonra tam size göre olur

5kg ile başlayın

İlk başta 5 ideal hocam.

5kg ile başlayabilirsin mekik şınav ile birlikte üf
Beslenme sıkıntı sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 diyorsunuz yani. önerisi olan varmı acaba?

Beslenme sıkıntı sadece.

5 diyorsunuz yani. önerisi olan varmı acaba?
Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter

10 fazla olur gibime geliyor.
Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum

Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter
Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.

Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum
Kaç ay oldu hocam?

Aklinda bulunsun cok iyi arastir boyun fitigi oldum ben ettim sen etme kaslari dinlendir hareketleri iyi arastir

Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.

Kaç ay oldu hocam?
3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım da

3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım da
Sonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?

Geri