5kg ile başlayabilirsin mekik şınav ile birlikte üfBoyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5 veya 10 olabilir 10 ileri dönük olur başta çok çabuk yorulursunuz ama sonra tam size göre olurBoyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5kg ile başlayınBoyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
İlk başta 5 ideal hocam.Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeterBeslenme sıkıntı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 diyorsunuz yani. önerisi olan varmı acaba?
Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum10 fazla olur gibime geliyor.
Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter
Kaç ay oldu hocam?Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter
Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum
3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım daDoğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.
Kaç ay oldu hocam?
Sonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım da