Neler Yeni

Kaç Kg dambıl almalıyım?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?

Bünyamina

80+ Platinum
Boyum 184cm kilom 59 ve yavaştanda olsa spor yapmak istiyorum hergün şınav ve mekikle biryere kadar gelebiliyorum ve bir danbıl almak istiyorum sizce kaç kiloluk almam lazım?
5kg ile başlayabilirsin mekik şınav ile birlikte üf

H4ka4n

80+ Bronze
5 veya 10 olabilir 10 ileri dönük olur başta çok çabuk yorulursunuz ama sonra tam size göre olur

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,178
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
5kg ile başlayın

Joker_06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Ahmet Özsu
İlk başta 5 ideal hocam.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

H4ka4n

80+ Bronze
Beslenme sıkıntı sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 diyorsunuz yani. önerisi olan varmı acaba?
Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter

10 fazla olur gibime geliyor.
Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hardcore bı vücut geliştirme yapmayacaksınız beslenme sıkıntısı olacağını düşünüyorum evde akşam annenizin yaptığı yemekler fazlasıyla yeter
Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.

Bende senin gibi düşünüp 5 kg almıştım şimdi tüy gibi elimde bı anlamı yokmuş gibi hissediyorum
Kaç ay oldu hocam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Adem
Aklinda bulunsun cok iyi arastir boyun fitigi oldum ben ettim sen etme kaslari dinlendir hareketleri iyi arastir

H4ka4n

80+ Bronze
Doğru sadece biraz kilo almak istiyorum. O aldığım kilonunda yağ olmaması tercihim.

Kaç ay oldu hocam?
3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım da

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
3 ay fln oldu da çok bi düzene oturtamadım işimden ötürü 2-3 günde bir yaptığım da oluyo bütün gece çalıştığım da
Sonradan 5 tüy gibi kalıyor demişsiniz acaba 6-7 kg lik birşeymi alsam?

Top Bottom