Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

İnternet Hızınız?

• Oy kullanan toplam üye
    925
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,056
Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.

1641640375974.png

:peepo1:

Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
Bazen 12 oluyor 🤓

Ekler

• 4A32BFBC-325A-4E18-A8A7-8FAAC89DFBC3.png
    4A32BFBC-325A-4E18-A8A7-8FAAC89DFBC3.png
    3.3 MB · Hit: 347
türknet 120 DOWLOAND 8 DE UPLOAD

AAAAAA türk telekom

Ekler

• resim_2022-01-08_141749.png
    resim_2022-01-08_141749.png
    9.1 KB · Hit: 316
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri