Neler Yeni

Öneri Kaç mbps internet kullanmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
Arkadaşlar şu an kullandığım internet çok düşük hıza sahip.Biz de evde 3 kişi aktif olarak aynanda interneti kullanıyoruz ve ben online oyunlar oynuyorum,bir diğer cihaz instagramda takılıyor,bir diğeri de youtube'da.Ve oyunlarda aşırı derecede ping çıkıyor doğal olarak.Bugün internet taahhütü bitti ve sizce kaç mbps hıza geçmeliyim? 24 diye düşündüm ama 35'e de bütçem yetiyor,sizce hangisini tercih etmeliyim?

Arda Ert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Ertukel
Arkadaşlar şu an kullandığım internet çok düşük hıza sahip.Biz de evde 3 kişi aktif olarak aynanda interneti kullanıyoruz ve ben online oyunlar oynuyorum,bir diğer cihaz instagramda takılıyor,bir diğeri de youtube'da.Ve oyunlarda aşırı derecede ping çıkıyor doğal olarak.Bugün internet taahhütü bitti ve sizce kaç mbps hıza geçmeliyim? 24 diye düşündüm ama 35'e de bütçem yetiyor,sizce hangisini tercih etmeliyim?
Eğer kablolu internet ise 24 download 5 upload yeterli olur

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Oyun oynarken ping süresi internet hızı ile alakalı değildir, sunucuya olan uzaklığınızdır. 35 MBps alırsanız çok daha iyi olur tabii ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Enes Turan
Twitter
idrisenesturan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 ping var speedtestte ama dediğim gibi diğer 2 cihaz bir şeylerle uğraşınca ping yükseliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

internete bağlanmadıkları zaman düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da gta online'da oluyor aynısı,diğer cihazlar bağlanınca arkadaşlarım bana ışınlandığımı söylüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
alper
Diğer kişilerin, siz oyun oynarken video, film vb. şeyler izlemeleri pinginizi doğal olarak etkiler. Eğer bağlantınız fiber destekliyorsa, fiber ile ping değerleri daha düşük olur. Onun haricinde kablosuz bağlanıyorsanız, ethernet ile bağlanmanızı tavsiye ederim. İndirme ve yükleme hızına gelirsek bunlar aslında etkilemez diyemesek de etkilediği de tartışmaya açıktır. Elbette en azından bu ikisi uyum içerisinde ve belli bir seviyede olmalıdır.

• Beğen
Reaksiyonlar: GRR8
Top Bottom