toma_06
80+ Silver
Dahası
85miş ölçüm şimdi asdasdasSokulur bir sarayin varsa .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
As .d
85miş ölçüm şimdi asdasdasSokulur bir sarayin varsa .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
As .d
Birlestiricem yan yana boşluk olmicak olsa bile çok az olucakmax 250cm yeterli gelir ama şimdi sen monitörleri ne yapacaksın ona bağlı. böyle hilal gibi yapıp birleşik oyunmu oynayacaksın ayrı ayrı bağımsız işlerimi olacak.
170-180 cm filan monitörler yer kaplar. kendine alan veya kasa duruşuna göre üstünede sen ekleyebilirsin.Birlestiricem yan yana boşluk olmicak olsa bile çok az olucak
6 metreye net cafe açılırMerhaba 2 tane 24 inch bir tanede 32 inch monitör için kaç metre masa lazım 6 metre yetermi (kasa masanın üzerinde durucak)
bence gayet ideal hocam fazla fazla alan kalır ferah bir masa olur. monitör tutucu ilede ayaklarda kurtuldummu süper olur. hem monitör tutucu olursa masa enini büyütmene gerek kalmaz.2,5 metre nasıl
Ok sağolun hocambence gayet ideal hocam fazla fazla alan kalır ferah bir masa olur. monitör tutucu ilede ayaklarda kurtuldummu süper olur. hem monitör tutucu olursa masa enini büyütmene gerek kalmaz.
Almak zorunda mıyım?Ben bu arkadaşın troll ya da eğlenmeye konu açtığını düşünüyorum artık. Ne zamandır 3090ti alacak onu alacak bunu alacak. Bir kere bir şey aldığını göremedik hep soruyor
Çünkü ben artık yeni parcalari bekliyorum rtx 4000 serisi ryzen fln alicaktim ama Eylül ayında Kasım ayinda fln çıkacak dediler dedimki biraz daha bekliyim olay bu sadece şimdiden planlıyorumBen bu arkadaşın troll ya da eğlenmeye konu açtığını düşünüyorum artık. Ne zamandır 3090ti alacak onu alacak bunu alacak. Bir kere bir şey aldığını göremedik hep soruyor