Merhaba,
Eski MT25 Kullanıcısı olarak yorum yapayım duruma.
200 bin tl ile 18,19 model absli kasa düşük km bulmanız zor km ile oynanma ihtimali yüksek olur 1 yıl önce 19 bin km 19 model absli motorumu 235 bin TL'ye verdim.
ayrıca abs'siz model düşünüyorsanız kesinlikle düşünmeyin. ABS'li tercih edin. Zira altınızdaki motor yüksek torklu bir motor olacak bu yüzden frenleme kısmında ABS sizin için daha iyi olacaktır.
Şahsen 2020 kasa ve üstünü sevmiyorum yani (yeni kasa) bu yüzden eski kasalar daha hoşuma gidiyordu sırf bu yüzden 9 bin km'de mt25 almıştım 19 model.
motor başında yapabilecekleriniz zaten kısıtlı uzun zamandır mt25 araştırıyorsanız veya mt25 kullanıcı arkadaşınız varsa sibop vurma tabiri ile söylediğimiz durumu kulağınızla anlayabilirsiniz. ve bunun için bir çok youtube videosu var. diğer türlü mekanik olarak en fazla expertiz yaptırıp öğrenebilirsiniz(bunun içinde iyi bir yer şart)
genelde 40 45 yaşını geçmiş kişilerden almanız tavsiyemdir motorun ilk sahibi olması teker,drag vs olasılığını düşürür.
(Elbet ki 20 25 yaşındaki yaşıtlarım da temiz motor kullanan insan vardır fakat herkes bilir ki genelde mt25 i düzgünce gezip süreyim diyen kişiler genç tayfa değildir)