Rx 580 Tdp değeri 185 wattpsu konusunda pek bilgim yok ama yetmez çünkü rx 580 çok tüketiyor diye biliyorum
ekran kartı ve işlemcinin TDP değeri yükte değişir o değerler daha çok parçaları çalıştırmak için.500w gayet yeterli. Bilindik markaları öneririm.Corsair,Sharkoon, FSPi cooler master vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rx 580 Tdp değeri 185 watt
Ryzen 5 1600 AF 65 watt
Bazı parçaları 2.el alarak 2500-3000tl arası toplamayı düşünüyorum500w yeterli olacaktır. Bütçeniz nedir?
Güç kaynağı olarak ayırdığınız bütçeyi sormuştum?Bazı parçaları 2.el alarak 2500-3000tl arası toplamayı düşünüyorum
O degerler benim bildiğim parçanın maksimum değeri amaekran kartı ve işlemcinin TDP değeri yükte değişir o değerler daha çok parçaları çalıştırmak için.
katılıyorum arkadaşım bencedebu psuyu öneririm.![]()
FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro HD600 600 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! FSP Hydro HD600 600 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
TDP (Thermal Desing Power), kelime karşılığı olarak ısıl tasarım gücü olarak bilinen ekran kartlarında ve işlemcilerde ısı yayma kapasitesi olarak bilinmektedir. Bir işlemcinin birim zamanda yük altında çalışırken ortaya çıkardığı ısı enerjisinin Watt türünde değerini ifade etmektedirekran kartı ve işlemcinin TDP değeri yükte değişir o değerler daha çok parçaları çalıştırmak için.
karedeşim direk googleden kopyalayarak gelmişşin adamın önerdiği psu tam idealTDP (Thermal Desing Power), kelime karşılığı olarak ısıl tasarım gücü olarak bilinen ekran kartlarında ve işlemcilerde ısı yayma kapasitesi olarak bilinmektedir. Bir işlemcinin birim zamanda yük altında çalışırken ortaya çıkardığı ısı enerjisinin Watt türünde değerini ifade etmektedir