Yardım Kaç watt PSU almalıyım

Dtuf_57

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar böyle bir sistem topluycam
Ryzen5 1600af
Rx580 8gb nitro+
2*8 16gb ram 3000mhz
A320m s2h anakart
500watt PSU yeterlimi önerilerinizi bekliyorum hangi güç kaynağını almaliyim kasayla birlikte de olur

psu konusunda pek bilgim yok ama yetmez çünkü rx 580 çok tüketiyor diye biliyorum

500w gayet yeterli. Bilindik markaları öneririm.Corsair,Sharkoon, FSPi cooler master vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu konusunda pek bilgim yok ama yetmez çünkü rx 580 çok tüketiyor diye biliyorum
Rx 580 Tdp değeri 185 watt
Ryzen 5 1600 AF 65 watt

• Kızgın
Reaksiyonlar: cici
500w yeterli olacaktır. Bütçeniz nedir?

Bazı parçaları 2.el alarak 2500-3000tl arası toplamayı düşünüyorum

500w gayet yeterli. Bilindik markaları öneririm.Corsair,Sharkoon, FSPi cooler master vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rx 580 Tdp değeri 185 watt
Ryzen 5 1600 AF 65 watt
ekran kartı ve işlemcinin TDP değeri yükte değişir o değerler daha çok parçaları çalıştırmak için.

ekran kartı ve işlemcinin TDP değeri yükte değişir o değerler daha çok parçaları çalıştırmak için.
TDP (Thermal Desing Power), kelime karşılığı olarak ısıl tasarım gücü olarak bilinen ekran kartlarında ve işlemcilerde ısı yayma kapasitesi olarak bilinmektedir. Bir işlemcinin birim zamanda yük altında çalışırken ortaya çıkardığı ısı enerjisinin Watt türünde değerini ifade etmektedir

• Hahaha
TDP (Thermal Desing Power), kelime karşılığı olarak ısıl tasarım gücü olarak bilinen ekran kartlarında ve işlemcilerde ısı yayma kapasitesi olarak bilinmektedir. Bir işlemcinin birim zamanda yük altında çalışırken ortaya çıkardığı ısı enerjisinin Watt türünde değerini ifade etmektedir
karedeşim direk googleden kopyalayarak gelmişşin adamın önerdiği psu tam ideal

• Muhteşem
Geri