Öneri Kaçak S24 Ultra mı tr S24FE mi

CrancyLynx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
358
kaçak S24 Ultra 30k

S24FE tr 26k

kaçak aldığım satıcı daha önceden 3 4 cihaz almış olduğum satıcı güvenilir yani sizce ne yapmalıyım kararsız kaldim

Kayıtsız kullanmak sorun değilse YD S24U

konuyla ne alakası var adam 2 seçenek vermiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaçak S24 Ultra 30k

S24FE tr 26k

kaçak aldığım satıcı daha önceden 3 4 cihaz almış olduğum satıcı güvenilir yani sizce ne yapmalıyım kararsız kaldim
s24u iyidir sorun olmaz tabi imei atıracaksan güncelemler fln sıkıntı oluyor ama dediğine göre güvenilirse al

konuyla ne alakası var adam 2 seçenek vermiş

s24u iyidir sorun olmaz tabi imei atıracaksan güncelemler fln sıkıntı oluyor ama dediğine göre güvenilirse al
hocam kacakta IMEI yokmuş benim kafa gitti. IMEI parası ayrı olay zaten biz fe den devam edicez anlaşılan

aynı ikilemde kalıp S24U aldım. Keşke FE alsaydım. Aralarında oooo aman Tanrım dedirtecek bir fark yok, kayıtsız telefon kullandığına değmez. S24FE'yi mutlaka 256GB al ona dikkat etsen yeter

hocam kacakta IMEI yokmuş benim kafa gitti. IMEI parası ayrı olay zaten biz fe den devam edicez anlaşılan
imei yoksa fe alın dediğiniz gibi hayırlı olsun şimdiden

aynı ikilemde kalıp S24U aldım. Keşke FE alsaydım. Aralarında oooo aman Tanrım dedirtecek bir fark yok, kayıtsız telefon kullandığına değmez. S24FE'yi mutlaka 256GB al ona dikkat etsen yeter
ee tamam kaçak kötü bişi ama aman aman fark yok ne demek gerçektende bi çok konuda farklılar

öyle yapacağım muhtemelen teşekkür ederim

kaçak S24 Ultra 30k

S24FE tr 26k

Telefonu dolap üzerinden alabilirsin sorun yaşamazsın orada ayrıca kayıtlı şekilde satılabiliyor orada, direnç kayıtlı cihaz alamamaya çalış server kayıtlı al

Hocam Honor 400 serisine da bakmanda fayda var. Fiyatı daha makul. Isınması ve pili açısından S24FE yi iyi araştırmanızı tavsiye ederim.

Geri